- Steam Deck
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
Jim Tonic #240 üzenetére
Jó van na! Részben igazad van, mert 2000-ben már tényleg Ballmer volt, de részben nekem is, mert 2006-ban visszavonult Gates is. Szóval jól emlékeztem.
-
Tamás88
őstag
válasz
Jim Tonic #228 üzenetére
A Vista-t pont a Gates idejében készült, és miután kevesen használták, akkor mondott le a vezetői posztról. Utána Steve Ballmer lépett a helyére, aki megcsinálta a 7-est (itt még meg volt az esze), majd úgy gondolta, hogy a mobil rendszerből csinál asztalit, és ez az ötlet bukott meg. Persze vannak olyanok akik használják és tetszik, de inkább többsége azt mondja, hogy köszöni nem. És megértem. Sokáig használtam az asztali gépen, de valahogy nem volt az igazi, így visszaváltottam Windows 7-re (mondom úgy, hogy nem 1-2 napra tettem fel, hanem kb. novembertől egészen tegnapig használtam). Laptopon viszont nagyon jó, tehát azon marad.
-
Tamás88
őstag
"visszakerült a Start gomb a tálcára (de Start menü továbbra sincs)"
Hülyének nézés netovábbja, az embereknek nem egy gomb hiányzik, hanem a menü, a metrot meg úgysem fogják használni, mert munkában lassabb. A többlet funkciót meg nem mindenki használja ki. Ezt vehetjük SP1-nek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest