- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
"sőt miután átszoktam a Modern felületre, jellemzően inkább a desktopon szoktam szerencsétlenkedni, és az tűnik már inkább kényelmetlennek és nehezen kezelhetőnek..." - eddig meg egyet is ertettem veled, de ez mar eroltetett volt. Megjegyeznem nekem is hianyzik a metro a munkahelyi gepemrol mert a charm barok bejonnek es a felosztasosdi is igen faszan hasznalhato.
Kopi31415: Engem a win8 meggyozott arrol hogy pl egy wacoomos 30" koruli erintokijelzonek van letjogosultsaga dontve beepitve egy iroasztalban. Es ha jol tevedek a viewsonic elkezdett gyartani fektetheto monitorokat, ebben a megoldasban rettento sok potencial van. Persze ehhez dukal egy billentyuzet is, anelkul mit sem er az egesz ha dolgozni is akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest