Új hozzászólás Aktív témák

• arnyekxxx

veterán

válasz virkir #202 üzenetére

Tehát még mindig nem jött válasz, hogy kikerülhető-e a metro vagy sem.

De, jött válasz, 2x is, ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.

"De egy példa ha te szereted telehányi ikonokkal az asztalt, én nem, egy darab nincs nekem kint attól függetlenül, hogy a reggeli start és az esti shutdown között igen ritkán látom."

na most akkor az a baj, hogy nem lehet telehányni az asztalt ikonokkal vagy az, hogy nem szereted a telehányt asztalt? Döntsd már el végre.

Egyébkénnt nekem sincs telehányva, megy minden a quicklaunchba (pont annyi visszaállitani mint w7-en, ja igen, mindenki emlékszik mennyit fikázták a bezzegW7-et az eltüntettet QL miatt...), de fentebb még az volt a probléma, hogy kötelező állanóan metrózni. Tény, hogy nem az (aki látott már élesben w8at és nem csak forumbanrinyálókolvasásitapasztalata van róla az ezt tudja)

Ami win7-ben egy kattintás a nyolcban ezt hogyan is oldod meg, hogy elérd az asztalt?

Mondom, hogy nem láttál még w8-at élesben, pont ugyanugy egy kattintás ugyanoda ahova a w7-en kattintassz.

Mert ugye a nyólcba ha oda viszem az egeret akkor előjön az az innovatív charm bar.

ha a legsarokba tolod az egeret, egyébként ott az asztal megjelenítése terület mint a w7ben

Új hozzászólás Aktív témák