Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
puttputt #171 üzenetére
Bőven előfordul, hogy egy szimpla böngészőváltás (értsd jól, kötelező frissítés) keresztbe vág egy komplett fejlesztési mechanizmust.
Ok, de itt nem erről van szó állítólag, hanem valami szociális foglalkoztatóról ahol az alkalmazottaknak megáll az élet, ha nem a desktopon levő word/excel/ie ikonra kell kattintania reggel 8-kor, hanem ugyanezekre az ikonokra miután reggel 8kor egyszer megnyomták az asztal csempét. Illetve már ez se lehet gond ebben a topikban, histzen a 8.1-ben már lehet gyárilag default az asztal.
Szóval továbbra se tiszta nekem, milyen munkaterület lehet az ahol a termelékenység rovására megy az, hogy nem átlátszó az ablakok kerete és szögletes a sarok.
(#182) Dyra
Számomra teljesen döbbenetes, hogy ezt mások nem látják.
Számomrta meg az a döbbenetes, hogy van akinek megáll az élet attól, ha ugyanazon a felületet ugyanazt kell csinálnia. Senkinek nem kell aktivan használnia a metro-t asztali gépen, el van az magányában akkor is ha kutya nem nyomja meg a win gombot.
Persze lehet, hogy én vagyok a szerencsés akinek az IT ellen beoltott szőke felesége képes volt 3 perc alatt átszoknia a 7-ről a nyolcra és a 4. percben már csak annyi volt neki a véleménye, hogy jé, ez mennyivel gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest