- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #184 üzenetére
ne keménykedj már itt nekem, tudom használni csak nem szeretem. Ez pedig egy fórum ahol ezt ki is lehet tárgyalni.
amúgy meg nem számít az se, hogy te, hogy tudod használni meg az se, hogy én. Egyedűl az, hogy érdekes módon amire ráteszik a "modern" ui-t az nem fogy.
A Nokia szinte csődben lassan az utolsó kínai gyártó is több telefont ad el mint ők.
A Wines táblák akkorát buktak, hogy nincs gyártó akire erre alapozva tolná be magát a tablet piacra.
A W8 meg nem fogy.Ezek után vannak emberek akik azt mondják a felületnek ehhez az óriási buktához semmi köze.
Nyilván lehet használni, csak nem fogom ha nem muszáj. Így vannak ezzel most nagyon sok sok millióan.
-
virkir
veterán
válasz
arnyekxxx #184 üzenetére
Szóval továbbra se tiszta nekem, milyen munkaterület lehet az ahol a termelékenység rovására megy az, hogy nem átlátszó az ablakok kerete és szögletes a sarok
Azért lásd be, hogy komoly termelékenységi visszaesést okoz ha a júzer napi nyolc órában a hányingerrel küszködik.
De mondj egy értelmes érvet miért kellet egy megszokott, szubjektív szép dizájnelemet lecserélni egy ocsmány a win3.1-et idézőre. Hangsúlyozom értelmes érvet.Senkinek nem kell aktivan használnia a metro-t asztali gépen,
Nyiss már meg egy nem asztalra, superbar-ra pinelt programot a metro nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest