- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Savanyú a szőlő?
Értem én, hogy ezzel nyugtatod magad, ahelyett, hogy azt mondanád, hogy neked ez drága, de honnan kukáztad ezeket össze a ZF8-ról? Például, hogy mit csinál 4k felvétel közben? Meg, hogy mennyire melegszik? Mert az összehasonlító teszteken (volt ahol még hőkamerával is mérték) én úgy emlékszem, hogy pont az jött ki, hogy a konkurensekhez képest ez kevésbé melegszik és tilt... 15perc maxgrafikás fortnite után... (Gondolom mindenki csak is kizárólag arra használja rajtam kívül, mert az enyém még egyszer sem melegedett a bő egy hét alatt...)
A kedvencem ”kicsi".Segített valaki, hogy erre rágyere, vagy csak végre elolvastad az edigitalnál hogy mit is rendeltél???
-
Egy kicsit olyan érzésem van, hogy neked ez inkább drága, ahogy írtad is. Pedig olcsóbb, mint az S21, MI11 vagy akár OnePlus 9... hogy az idei zászlóshajókat említsem.... Sőt talán ez a legolcsóbb zászlóshajó, ami SD888-as (Samunál exynos2100).
Igyekeztek a legkisebb, de legerősebb androidos telefont megalkotni. Ezért nem furcsa, hogy neked kicsi
. Ez azt jelenti, hogy sikerült tényleg kicsit csinálni.
Való igaz, hogy a tavalyi procival szerelt (pl.SD865), de még forgalomban lévő modellek már elérhetőbb áron kaphatóak. Illetve egy rebranded SD865 --> azaz SD870 is olcsóbb.
-
K82
őstag
"5nm- és proci nem lehet energiazabáló". Dehogynem. Hasonló, mint az autók motorja az újabb downsizing őrülettel. Attól még h csökkented a köbcentit és ugyanannyi vagy több lóerőt szedsz ki belőle, papíron lehet gyönyörű fogyasztása lesz, csak épp a való életben fog csalódás érni. Nem is beszélve a rengeteg egyéb módosító tényezőről, amit a telefonok fogyasztásáról ugyanígy el lehet mondani.
Ha megnézed az SD888-as telók üzemidejét, nagy szórást nem fogsz tapasztalni, ZF8-hoz képest +/- 10%.
Oppo Find x3 (6.7", 4500 mAh): 81 óra
OnePlus 9/Pro (6.55/6.7", 4500 mAh): 87/86 óra
ZenFone 8 (5.9", 4000mAh): 88 óra
Vivo X60 Pro (6.56", 4200 mAh): 91 óra
Mi11 Ultra (6.81", 5000 mAh): 95 óra
ZenFone 8 Flip (6.67", 5000 mAh): 98 óraMéretben legközelebb az S21 van hozzá (6.2", 4000 mAh, 93 óra), csak épp vedd figyelembe h ott Dynamic AMOLED kijelző van egy olyan androiddal, ami elég sok mindent letilt egy idő után. Ennél már csak a 21+/Ultra durvább 110+ óra környékével (4800/5000 mAh) és nem feltétlen az SD888-cal, hanem az Exynos2100-zal.
SOT-ot direkt nem írok (ha akarod visszakeresed amit én linkeltem), ahány ember annyiféle felhasználói szokás. Anno volt aki a Pixel 4-ből kihozott 7+ órát, miközben nekem a P4XL a felét sem tudta. Az SD865-ös S20FE-m is 110 óra körül van, tehát üzemidő szempontjából nekem visszalépés volt a ZF8, viszont megváltás h nem a OneUI működésével kell foglalkoznom.
-
karldergroße
senior tag
Miért lenne gyenge? Azt is figyelembe kell venni, hogy több mint két napig használta közben a telefont. Ha egyhuzamban használja valaki, nyilván kijön az 5-6 óra. Ez a zenfone7-emen is így van. Ha sokat használom egy napon és lemerítem aznap, akkor kijön 5-6 óra, ha 2 napig nincs töltve, csak 3-4 óra jön ki.
-
-
Ezt 3 nap alatt hozta össze! Azt is láttad? //értő olvasás// Azért ilyen alacsony a SOT. A SOT-ot a használati idő arányában kell nézni. Neked is 3 naponta kell töltened a telefonod?
Ha keveset használod, akkor neked is néhány nap után töltőre kellene rakni és így alacsony SOT jönne ki.
Ha NoEmpty használta volna, akkor 5-6 óra feletti SOT jött volna ki.
Ha megnézte volna teljes töltésről a Star Wars összest', akkor meg akár 8 óra felett is...
Gsmarena teszt 15 óra folyamatos videólejátszás, azaz ez esetben 15 óra SOT -
K82
őstag
A Te döntésed, de ilyen üzemidőt drágább telefon se biztos h tud, ekkora méretben meg főleg (gondolok itt elsősorban az S21-re). Ha megnézed, az SD888-as telók között alig van szórás gsmarena szerint, OP9/Pro és a többi hasonszőrű mind 90 óra körül van.
A Xiaomi/Poco és a Huawei azért is tud nagyobb üzemidőt, mert szétbarmolják az androidot.
Szóval lehet h nem racionális választás a ZF8, ahogy egyik Pixel sem volt az. De használni még mindig ezeket volt a legjobb. Kevesebb pénzért kaphatsz többet Xiaomi/Poco vagy BKK vonalon, Samsungnál meg ugyanezért többet kell otthagyni. Aztán lehet h csak papíron gyorsabb, real life meg nem vmi szoftveres baromság miatt. -
K82
őstag
Azért a 4000-es akku nem annyira rossz, ott vmi gebasz lesz sztem. A #332 az egyik, a #342 másik véglet, nálam kb. a kettő átlaga van. De alig több mint 24 órája nyúzom, kell pár nap mire látom mennyit fog bírni nagyjából. GSMArena endurance rating-je egy jó kapaszkodó általában, a 88 óra nem a legjobb de nem is a világ vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest