- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
Ja igazad van de én azért vettem egy ilyen Nillkin tokot rá . Az előző telefonomon is volt nagyon csecse volt .
Hátlapot én is nézegettem van 10dollár körül csak nincs benne az NFC chip . Mondjuk nem mintha annyit használnám az NFC-t . -
madarasz92
őstag
Egy nap használat után azt tudom mondani hogy:
-nagyon gyors készülék
-elég hangos a beszéd hangszóró és a sima hangszórója is
-jó kis funkció ez a Splendid
-ja és nagyon minőségi az egész telefon jó kézbe venniKérdésem az hogy ki milyen tokot használ hozzá?
-
madarasz92
őstag
válasz
Cynicelectro #2977 üzenetére
Nekem is ilyeneket dobált be a CN-verziós telefonom ami szintén Angliából jött
-
madarasz92
őstag
válasz
anonym1s #2957 üzenetére
Nagyon baba a telefon egyébként nem értem a kinai shopokat miért nem tudnak normális WW-s romot rá rakni . Akkor nem szólná le az egyszeri user hogy:
-Miért van tele folyamat reklámokat szóró programokkal?
-Miért nincs benn a frissités gomb?
Szerintem bele férne az idejükbe amikor felhegesztik szállitás előtt ezt a gagyi romot. (egyébként tuti hogy a bolt csinálta a WW-zést mert tiszta új lenyomat volt a kijelzőm amikor kibontottam a telefont .
Amúgy a garancia szerintem megér annyival többet de én nem szerettem volna +50 ezret fizetni 0.6-1évig használok általában egy telefont (ami tetszik) utána eladom .
Joe.36 :Ezért kellene egy összefoglalót csinálni ha esetleg valaki ilyen telefont keres tényleg ne az jöjjön le hogy tele van bugos progikkal stb.
Az szubjektiv hogy jól jártam hiszen van 1év bizonytalan garanciám a gearbest-hez , viszont elvileg regiszráltam az Asus-hoz a cuccost lehet egyébként hogy velük is le lehetne valahogy játszani ha világ garanciás lenne .. -
madarasz92
őstag
Ezt a leirást követtem miden okés csak a végén nem kinálja fel a frissitést
De szerintem igen mert direkt figyeltem hogy ez egyezzen : 2.20.40.97
maggi1886076: Akkor megnézeget mit válaszoltak neked , láttam te is ebben a cipőben jártál mint én most. -
madarasz92
őstag
válasz
madarasz92 #2942 üzenetére
Valaki segitsen
Joe.36: Egyébként szerintem nagyon jó telefon de ez a cn verziós ww rom ez valami botrány tele van reklámokkal .. -
madarasz92
őstag
Megkaptam a telefont felmásoltam a romot de nem kinálja fel a telefon a frissitést ..
Miért lehet ez ?
14. Ha végzett, húzd le a kábelt a telefonról ami automatikusan felfogja ajálani a rom frissítést. Természetesen várd meg amíg végez vele. -
madarasz92
őstag
Holnap kapom meg a cn verziós 32gb Zenfone 2-met .
Gyaluljam le szerintetek egyből a romot ? Ha igen akkor melyik metódust kövessem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest