Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz Botigta #2006 üzenetére

    Hali.

    Az ADB mappaba kell menni es ott nyitni egy parancssort, de a lenyeg a parancssor nyitasa, nem az hogy hol es hogyan nyitod, mert ha mar megvan nyitva a parancssor, akkor azzal mesz az ADB mappaba. Persze ehhez tudni kell a dos parancsokat :) ezert egyszerubb ha ott nyitod egybol az adb mappaban.
    Amugy mar tobben is linkeltek leirasokat, pl. ez itt nagyon jo.

    Az asus oldalarol letoltott full firmware fajlt nem kell atnevezni csak bemasolni a telefon gyokerebe, vagy egy memoria kartya gyokerebe es ujrainditani a telefont. A telefon magatol megtalalja a frissito fajlt es felajanlja a telepitest. Ha neked nem ajalotta fel, akkor lehet nem a gyokerbe masoltad.
    Abban az esetben kell atnevezni, ha nem a full firmware-t toltod le, hanem csak a frissio fajlt.
    A full firmware kb. 1,2gb, a frissites meg joval kisebb, pl. a legutobbi 37,5mb volt, azelotti 23mb.

    Recoverybe igy tudsz belepni:

    1. Nyomd a hangero fel es bekapcsolo gombokat addig amig rezzen a telefon, majd engedd el a bekapcsolo gombot de a hang fel gombot tovabbra is tartsd benyomva amig bejon a halott robot. Felul egy zold szinu NORMAL BOOT feliratot kell latnod.

    2. Most a hangero gombot nyomd annyiszor hogy a normal bott helyett egy piros RECOVERY MODE felirat legyen felul.

    3. Most nyomd meg a bekapcsolo gombot. A telefon ujraindul es hibat fog kiirni, halott robot.

    4. Most nyomd meg a hangero fel gombot es tartsd benyomva mialatt megnyomod a bekapcs gombot, majd engedd el a hangero fel gombot mialatt a bekapcs gombot nyomva tartod es egybol belep a recoverybe es elengedheted a bekapcsolo gombot is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák