- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
válasz
anonym1s #2957 üzenetére
Én is majdnem 70 körül vettem meg, amikor számomra kiderült, hogy nem megy a b20 azon a verzión.
Én pedig úgy éreztem megéri ha olyat veszek amelyiken megy, a garancia csak hab a tortán. Van úgy néha, hogy nagyon fontos hogy legyen, igaz ritkán, de akkor 2 perc alatt vissza tudja hozni a különbözetet, mint ahogyan már meg is tette. (nem kellett kötbért fizetnem, mert volt netem egy istenhátamögötti telepen). Mellesleg azzal is egyet tudok érteni maximálisan, aki megveszi kínából, mert ez neki nem sarkalatos dolog. Én is vettem már onnan több telefont is, mindegyik kiváló volt a maga idejében, csak most pont ebbe a modellbe szerelmesedtem bele, fel sem merült a kérdés, hogy más gyártó 4G képes modelljét vegyem, akár féláron sem. Egy másodpercre sem bántam meg.
4GB RAM az egészen kiváló, nálam 32GB a ROM, mert elég, és a 32-64 különbözet sokkal jobban fáj, bármennyivel jelentéktelenebb összeg, mint a 4G-képesség felára. Merthogy előbbin SD-kártyákkal lehet úgy-ahogy segíteni, utóbbin legutolsó infóm szerint sehogy. Ez ilyen ízlés dolga, és ezért vitázni is fölösleges felette.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest