Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• obligat

senior tag

válasz anonym1s #2957 üzenetére

Én is majdnem 70 körül vettem meg, amikor számomra kiderült, hogy nem megy a b20 azon a verzión.
    Én pedig úgy éreztem megéri ha olyat veszek amelyiken megy, a garancia csak hab a tortán. Van úgy néha, hogy nagyon fontos hogy legyen, igaz ritkán, de akkor 2 perc alatt vissza tudja hozni a különbözetet, mint ahogyan már meg is tette. (nem kellett kötbért fizetnem, mert volt netem egy istenhátamögötti telepen). Mellesleg azzal is egyet tudok érteni maximálisan, aki megveszi kínából, mert ez neki nem sarkalatos dolog. Én is vettem már onnan több telefont is, mindegyik kiváló volt a maga idejében, csak most pont ebbe a modellbe szerelmesedtem bele, fel sem merült a kérdés, hogy más gyártó 4G képes modelljét vegyem, akár féláron sem. Egy másodpercre sem bántam meg.
    4GB RAM az egészen kiváló, nálam 32GB a ROM, mert elég, és a 32-64 különbözet sokkal jobban fáj, bármennyivel jelentéktelenebb összeg, mint a 4G-képesség felára. Merthogy előbbin SD-kártyákkal lehet úgy-ahogy segíteni, utóbbin legutolsó infóm szerint sehogy. Ez ilyen ízlés dolga, és ezért vitázni is fölösleges felette.

Új hozzászólás Aktív témák