- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
#42308056 #1769 üzenetére
Hali.
Ez a lenovo nagyon jol nez ki, es nekem epp elony hogy kisebb es konyebb mint a zenfone2, plusz az a processzor valoszinuleg kevesebbet fogyaszt a kisebb teljesitmeny es 8 mag miatt, ezert jobb akkuidore gondolok, de most beleolvastam a topikjaba es tobben panaszkodnak epp a kamerara, hogy nem hozza amit beharangoztak vele kapcsolatban. Megneztem a tesztben a kamera kepeket, es engem nem kapott el a "hu bazdmeg" erzes a kepek lattan. Jobbnak tunik a kameraja mint a zenfone2 de nem sokkal. -
Joe.36
addikt
válasz
#42308056 #1769 üzenetére
Asus nekem jobb márka mint a lenovo, kamera nem érdekel, amire kell arra elég, ha komoly dologra kell használok arra megfelelő eszközt.
Nem tudom miért jön mindenki a kamerával, én kipróbáltam, fent van minden frissítés, és szerintem jó, nekem megfelel.Lenovo Vibe
Gyengébb és kisebb kijelző, gyenge aksi, kevesebb ram, nem bővíthető, nem duál active, nem egy asus... stb
-
anonym1s
őstag
válasz
#42308056 #1172 üzenetére
Hali.
Nem muszaj a felso gombot haznalni, en nem is szoktam. A kijelzo ebred ha ketszr koppintasz ra, en igy hasznalom, kenyelmesebb mint barmilyen gombot nyomkodni
A kamera meg tenyleg eleg gyenge volt azzal a rom-mal amivel kaptam, de a rom es pixelmaster kamera program frissites ota nekem nincs gondom a kameraval. -
e-newsee
addikt
válasz
#42308056 #1086 üzenetére
Szerintem azért fáj (kb felesleges) hosszú záridőt tenni egy telefonba, mert jellemzően kézből fényképezel, és úgy még a fél másodperc is bemozdult képet eredményezhet. Ezen kívül ott a nagyon pici, kis teljesítményű érzékelő, ami hosszú záridőnél sokkal hamarabb tönkremehet, vagy romlik a minősége. Amikor majd rendesen elterjednek az optikai képstabis telefonok, akkor gondolom több lesz majd a hosszú záridő is. De az is lehet, hogy egyszerűen az optika vezérlőchipje nem támogatja a hosszú záridőt. Ki tudja?
-
anonym1s
őstag
válasz
#42308056 #1086 üzenetére
Valoban ugy van, 1/2 a leghosszabb zarido kezi modban, de azert nem annyira rossz a helyzet mint gondolod.
A 19 valaszthato mod kozott van ejszakai meg keves feny (bagoly) mod is, es bagoly modban egsz hosszu a zarido. Itt van harom kep. Az elsot kezi modban csinaltam 1/2 zaridovel, a masodikat is keziben de automata zaridovel, a legalsot meg bagoly modban. Eleg jol latszik hogy a zarido meg automatan is hosszabb mint 1/2 masodperc, bagoly modban meg 2 masodperc koruli lehet, bar nem mertem.
Szoval van itt hosszu zarido, csak a bagoly modot kell valasztani hozza -
anonym1s
őstag
-
anonym1s
őstag
válasz
#42308056 #1066 üzenetére
Hali.
Automatikus javitas menupont nincs benne. Olyan van, hogy optimalizalas. Ez alapon automatan van, de amikor kezire allitom, elojon egy rakas beallitas, szintelitettseg, kontraszt, elesseg, zajcsokkentes, ellenfeny, reszletek javitasa. Nekem automatan oke, ugy hasznalom, bar a szintelitettsegbol lehetne levenni de en nem szeretek ilyen beallitasokkal szarakodni. Eloveszem, kattintok, elrakom, ennyi a fotos tudasomItt az eredmeny de ez a program rossz.
A program szerint semmi manualis allitasi lehetoseg nincs, pedig a feheregyensulyt es iso-t lehet benne allitani, a zaridot nemigen, en nem talaltam. Az iso 0-800 kozott allithato vagy automata, a feheregyensuly meg elore beallitott sablonok szerint, ugy mint felhos, napos, fenycso, izzo, vagy automata.Ja, a zaridohoz meg annyit, hogy keves fenynel elojon egy bagoly ikon, ha arra kattintok, akkor szerintem megnoveli a zaridot annyira, hogy tok sotetben is hasznalhato kepet csinal
Meg nem lattam olyan telefon kamerat amelyik ilyen jo kepet csinal majdnem korom sotetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest