-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
kaosz86 #8448 üzenetére
Hát egyik sem árt. Nálam a BT időnként megbolondul, és nem tudom bekapcsolni. De a háttérben a telefon próbálkozhat vele piszkosul, mert hát ugye a parancsot elküldtem, de gondolom a chip nem válaszol, így teker, mint a bolond, az akku meg merül. Restart megoldja.
Remélem, a frissítés is.
Most látom, ez a full verzió. Akkor ezután lakhatnám be megint, ugye? Jobb lenne megvárni az OTA updatet, ami csak pár 10-100 MB szokott lenni? -
kaosz86
aktív tag
Új MM update:
2017 jan. security patch
wifi/bluetooth stablitlás javítása
rendszerstabilitás javításahttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE551ML/UL-Z00A-WW-4.21.40.223-user.zip
-
lovi27
addikt
válasz
woodlandarts #8445 üzenetére
Azért az itteni keresőben is meg kellett volna tenni: link
-
F.E.K..
senior tag
válasz
woodlandarts #8443 üzenetére
Ghost touch kifejezésre keress rá a neten.
-
woodlandarts
tag
ZF2 pár napja azt csinállja , hogy a kijelzöt ugy ėrzėkeli mintha megėrintenėk ės össze vissza belėp mindenbe pedig hozzá sem ėrek a kijelzöhöz .
Erintö hiba lenne vagy szoftver hiba a legujabb szoftver van rajta . De nagyon zavaro , újra inditás után egy ideig jó de utánna elöjön a hiba .... -
törölt tag
Sziasztok.
Telefonon kicseréltem a töltő usb port panelt mert a töltést nem vette.
1 nap használat után, aksi elkezdet melegedni majd kikapcsolt. Töltésre nem reagál nem lehet bekapcsolni.
Járt így már valaki, mit ronthattam el? Szerintem amúgy semmit.
Köszönöm. -
lovi27
addikt
válasz
youngboy #8440 üzenetére
Ha új rendszert rakok, akkor az elején kér egy Google fiókot (g-mail), amikor azt megadom rögtön felkínálja hány appot tud visszaállítani. Azt fogadom el és akkor azok elég jól visszajönnek. Persze arra még én se jöttem rá miért van, hogy néha 2-3 nappal előbbi beállításokat csinál csak meg mikor állandóan be van kapcsolva a szinkronizáció. De mindig csinálok saját mentést is, így ami esetleg hiányzik, onnan pótlom.
-
Botigta
aktív tag
Hidd el, hogy jól csináltam, nem túl bonyolult: mentés : apk+adat.
A teló tutti, hogy rootolt, és kizárólag play-es appjaim vannak. Viszont most az jutott eszembe, hogy esetleg ha a két telón nem ugyanaz a verziójú Mybackup volt. De már mindegy is, mert misztikus módon megoldódott a problémám. -
lovi27
addikt
válasz
Botigta #8434 üzenetére
Nem tudod használni vagy nem rootolt a mobil. Egy felhasználói appnak amúgy sem sok köze van a ROM-hoz. Vásárolt appot a Google is visszaállítja. Az innen-onnan letöltött letöltött dolgokkal lehet gond, de a PH-n tilos a warez. Azt meg már írtam neked, hogy az SD kártya tartalmát, ahova az appok mentenek, külön kell menteni, ha olyan információ van rajta.
(#8436) youngboy
Igen, jól érted. Csak arra figyelj, hogy downgrade-nél minden törölve lesz, egy üres gyári rendszert találsz. Ezért előtte mentsed, ami neked fontos.
-
simsonbetyar
csendes tag
Sziasztok!
Nálam valamiért nem működik az értesítési led. Csak töltés közben világít vagy ha merülőben van a telefon.
Az elmulasztott eseményeket nem jelzi sehogy se, a menüben pedig csak ki/be kapcsolásra van lehetőség.Gyári beállítások visszaállítását próbáltam de nem segít.
Gugli sajnos nem segít, ahogy láttam fórumokon ez valami szoftveres bug az ASUS-nál.
Valaki erre a problémára tud megoldást?
-
-
lovi27
addikt
válasz
obligat #8430 üzenetére
Akkor már próbálhatod.
Azért nem kell sietned...
-
lovi27
addikt
válasz
Botigta #8428 üzenetére
Ha gyári LP van fent, csak letöltöd az Asus MM-et (úgyse települ magától), SD kártyára rakod és fel fogja kínálni a telepítést. Leszedi azokat az appokat ami neki nem tetszik. Ha meg utána valami mégse lenne kerek, MM alatt csinálj egy gyári visszaállítást és akkor az mindent kipucol.
Az Iponosnak tudnia kell a B20-at. Próbáld ki az asszony sim kártyájával is, nehogy a sim szívasson.
-
lovi27
addikt
válasz
Botigta #8425 üzenetére
A hivatalosan Európában forgalmazottak támogatják (a ROM nem mérvadó). Nekem van LTE (4G), pedig az enyém kínai verziós és Telenoros vagyok. Persze ez Budapestre és a nagyobb városokra vonatkozik.
Felesleges olvasni a fórumokat, már semmi újat nem tudnak mondani. A többségnek jól működik, de mindig lesznek olyanok akik panaszkodnak. Ez a szórás a ZF2-n különösen jól megfigyelhető volt. Most két telód van. Az egyikre felteszed az MM-t (már jól begyakoroltad a romolást
) és ha kielégítően működik, örülsz, ha nem, visszateszed a LP-t.
-
Botigta
aktív tag
Melyik típus kódú készülékben van B20?
Kicsit meg vagyok zavarodva, mert az előző tulajnak Vodafone kártyával virított a 4G a sarokban, nekem Telenorral soha nincs 4G, csak H+ -
Botigta
aktív tag
válasz
youngboy #8422 üzenetére
Remélem kapunk választ, mert én is ebben töröm a fejem. Most vettem egy telót, amin ez a rom volt az előző tulajnak, de sajnos nem tudom, hogy szuperált neki, én meg azonnal letúrtam róla egyéb okokból kifolyólag. De meg is kérdezem tőle.
Viszont kicsit ijesztő így elsőre ránézésre ez a topic:
[link] -
youngboy
senior tag
Szisztok!
Nem gyakran járok ide. Igazából elvagyok a telefonnal a jelenlegi 2.20.40.198-s FW-vel. ez az utolsó, ami OTA-n lejött. Látom, viszont, hogy van M is (4.21.40.184). Azért megnézném milyen az M, de van néhány kérdésem.
1. Milyen ez az M verzió? Stabil? használható? Azért kérdezem, mert amennyire emlékszem, volt egy olyan, amit gyorsan vissza is vontak. Ha jól tudom azok számára született meg a downgrade verzió (52.20.40.196), akik frissítettek.
2. Vissza tudok állni L-re, ha nem jönne be az M? Mi ennek a módja? Korábbi verziót vissza lehet rakni?
Nem lenne rossz, ha nem nem kellene több száz hsz-t visszaolvasnom.
Köszönöm. -
cneref69
tag
Ezt próbálta már valaki?
2016/12/29
ASUS ZenFone2 (ZE551ML) software Image: V52.20.40.197 for JP SKU onlyhttps://www.asus.com/hu/Phone/ZenFone_2_ZE551ML/HelpDesk_Download/
-
Botigta
aktív tag
Mindenkinek, aki próbált segíteni, szeretném röviden leírni, hogyan lett Happy End a történetem, hátha mások is tanulnak belőle:
Ugye továbbra sem sikerült a mentésemet visszatenni, mivel nem tudtam a TWRP-t felszuszakolni a telóra, lassan ezt a történetet feladtam.
Már ez előtt szenvedés előtt is egy ideje érlelődött bennem a gondolat, hogy mivel soha semmi módon nem szűnt meg a 2. SIM hívásfogadás gondom, veszek egy másik ugyanilyen telót, aminek nincs ilyen baja. Kapóra jött Kiskacz fórumtárs ajánlata, mely szerint az övé eladó, és neki nem volt 2. sim probléma, úgyhogy tegnap lecsaptam a teljesen szűz telefonjára. Hazaérve azonnal fellógattam a laptopra, és mivel 6-os Andro volt rajta, a Dr.Fantastik által ajánlott progival ráküldtem a Bootloader nyitást (hogy a TWRP-t felvarázsoljam rá), amivel secperc alatt softbrickbe tettem a telót. Ezután próbálkoztam én mindennel, semmi eredmény.Ekkor, mivel én már az előző napok kínlódásai közepette is gyanakodtam driver problémára, végső dühömben (régi kezdeti romolós emlékeimből merítve) félreb*sztam a win 10-es laptopomat, és előhúztam egy használaton kívüli szűz Win7-es asztali pc-t. Átraktam rá az összegyűjtött Zenfonos anyagokat, Flashtoolal feltettem egy raw romot. Feléledt a teló, akkor gondoltam, megpróbálom bootloader nyitás nélkül,közvetlenbe az Oneclick rootot, és láss csodát működött! Majd ezután a Lovi által javasolt Official TWRP appal egy szempillantás alatt felment a TWRP! Amivel fel is raktam az új telóra a mentésemet, teljes siker!!!
És a slusszpoén: az eredeti telefonnal (amivel már két hete küzdünk közösen) ugyanúgy mindent meg tudtam csinálni! Tehát nem az én bénaságom, és nem telefon hiba volt a sikertelenség oka, hanem egyértelműen a Win 10 önkényes drivertelepítgetéseinek áldozata lettem, erre érdemes odafigyelni. -
cneref69
tag
Sziasztok!
Mióta feltettem ezt (UL-Z00A-WW-4.21.40.184-user.zip), azóta vagy háromszor jártam úgy, hogy reggel a telefon PIN kódra várt, ma reggelre, csak a 2. SIM-re, de volt hogy mindkettőre.
Ugyan azon a helyen van, eddig is ugyan ott töltöttem, és az automatikus rendszerfrissítés is ki van kapcsolva.
Zavaró mert céges a telefon, és lehet éjszaka is keresnének.Járt már más is így?
-
Vegitaa
senior tag
Sziasztok!
Bocsi ha rossz helyre írok, de nem tudja esteleg valaki hogya Zenfone 3 Ultra mikor jelenik meg itthon?
-
-
F.E.K..
senior tag
Állítható a fénykép minősége, de pont ezt a felbontást nem találtam benne (2 megapixel alatt lenne nagyjából, a gyári kamera alkalmazásban 2 mp, 2048x1152 á legkisebb felbontás, legalábbis android 5.0 alatt).
Viszont az elkészült képeket utólag átméretezheted (pixel pontosan például Photo editor ezzel).
Esetleg léteznek alternatív kamera alkalmazások, azokkal szintén próbálkozhatsz, de ilyesmit nem használtam, úgyhogy nem tudom mennyire megfelelőek a számodra.
-
-
obligat
senior tag
amennyire kivettem a különböző nyilatkozatokból, leállnak a szerverek. Viszont szervereket lehet bérelni máshonnan, a legtöbb rom pedig úgyis közösségi fejlesztésű, tehát egyről a kettőre nem szűnik meg. lehet ota nem lesz gyors és nagysebességű szerverek hiányában, de a terjesztésre ott van pl. a torrent.
-
EndyCretu
csendes tag
Sziasztok! Egy,fent említett okos telefont szeretnék venni. Tudna valaki valamilyen véleményt megosztani? Mivel hogy nem egy szuper új teló remélem lesz bőven hozzászóló!
-
obligat
senior tag
Békéset, boldogat.
Csak macskajajból és epegörcsből aprót. -
lovi27
addikt
Békés Ünnepeket Topiktársak!
Nekem már gyülekeznek a fekete felhők, ugyanis december végével megszűnik a Cyanogen szolgáltatás, a Nightly sem kap több támogatást.
-
Dr.FantastiK
őstag
Boldog Karacsonyt kivanok !
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Crypto Trade
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Parfüm topik
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- ASUS routerek
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest