-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
Otthon nincs bajom. Külföldön sem, ha jók a beállítások. Más esetben viszont átállítani is alig tudom, mert valamelyik com.google.valami leáll üzenettel. Újraindul, majd leáll. Majd újraindul, majd leáll...
Felcsatlakozik hálózatra, majd le is áll hiba üzenettel és újra meg újra. -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy külföldön kiakad teljesen a telefon, ha adat roaming nincs bekapcsolva, de adat roaming értesítés igen? Használhatatlanná válik az első SIM foglalat. Bekapcsolva az adat roaming-t vagy kikapcsolva az értesítést nincs probléma.
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, ha béna voltam, de tényleg kerestem és nem találtam infót akku vásárlással kapcsolatban.
Van javaslat boltra, ahol gyára vagy jó minőségű utángyártott akkut lehetne vásárólni? -
youngboy
senior tag
sziasztok!
Nem olyan nagyon régen tettem fel gyári MM-t. Elsőre FR nélkül, hogy ne kelljen egy csomó dolgot újra beálogatni. Eleinte nem tűnt fel, de mostanában drasztikusan lecsökkent az akku idő. Javulhat ez, ha csinálok gyári beállítás visszaállítást és újra belakom vagy ez lehet a FW hibája?
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Nemrég rászántam magam a frissítésre és feltettem az M-t (4.21.40.223).
Mivel alapvetően jól működött, ezért lustaságból eddig nem csináltam FR-t. Amit viszont észrevettem, hogy néha elfelejtet szinkronizálni Google fiókban. Pl. alkalmazásadatokat szinte soha, hacsak én kézzel el nem indítom. A másik, ami nagyon feltűnő, az a naptár. Sokszor alig akarja észrevenni, amit számítógépen módosítottam. És itt órákról van szó.
(Az már csak hab a tortán, hogy Google naptár nélkül a gyári Asus naptár sem megy, mert nincs naptárszinkronizálás a fiók beállításoknál olyankor.)Találkozott már valaki ilyennel? Van esetleg ötlet vagy kénytelen leszek FR-t csinálni?
-
youngboy
senior tag
Szisztok!
Nem gyakran járok ide. Igazából elvagyok a telefonnal a jelenlegi 2.20.40.198-s FW-vel. ez az utolsó, ami OTA-n lejött. Látom, viszont, hogy van M is (4.21.40.184). Azért megnézném milyen az M, de van néhány kérdésem.
1. Milyen ez az M verzió? Stabil? használható? Azért kérdezem, mert amennyire emlékszem, volt egy olyan, amit gyorsan vissza is vontak. Ha jól tudom azok számára született meg a downgrade verzió (52.20.40.196), akik frissítettek.
2. Vissza tudok állni L-re, ha nem jönne be az M? Mi ennek a módja? Korábbi verziót vissza lehet rakni?
Nem lenne rossz, ha nem nem kellene több száz hsz-t visszaolvasnom.
Köszönöm. -
youngboy
senior tag
válasz
youngboy #7624 üzenetére
Megpróbáltam visszaállítani az alkalmazásokat (valamivel több, mint 100db) google fiókból, de valami nem stimmel. Nagyjából a felét elég gyorsan felteszi, lefrissíti, de utána megáll és hosszú percekig matekozik egy app felrakásával. Sok mindent próbáltam már. Kivettem a memória kártyát, töröltem a Google Play adatokat, leállítottam az összes telepítést. Ezután megpróbáltm egyesével. Újraindítottam, majd egyyesével próbáltam, de semmi. Ezután factory reset, de az eredmény ugyanaz. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond?
194-vel kaptam vissza. Azzal is ezt csinálta. Lefrissítettem 196-ra, de ott is ez a helyzet.
A letöltés gyors. Utána viszont nagyon sokat vár, míg a telepítés elindul. Azt is nagyon lassan csinálja. Minden más jól működik közben. -
youngboy
senior tag
válasz
mogyorosi55 #7620 üzenetére
Először azt hittem, ugyanaz a hiba, mint nekem, de nekem a boot sem jött be. Csak rezgett állandóan.
Ma jött vissza.Ez van a szervíz lapon, mint cserlét alkatrész.
- IO FPC DUAL SIM
- BAT/ATL POLY/C11P1424Rákeresve a 2. az akku, az első pedig a SIM és memória kártyát tartalmazó modul.
Ez azért érdekes, mert nem sokkal a hiba előtt kétszer eldobta a 2. SIM-t. Nem láta, hogy bent van.Van még a végén egy vicces mondat, ami ellentmond minden eddigi ismeretemnek.
Növeli az akkumnátor élettartamát, ha alkalmanként lemeríti és azonnal feltölti.
-
youngboy
senior tag
Sajnos nincs változás.
Annyi tapasztalat még, hogy azután is marad a rendszeres rezgés, miután lehúzom töltőröl.
Úgy tűnik, a hangerő le + power gomb nyomva tartása után megszűnik.
Majd pl. a power gomb hosszan nyomása után megint elkezdi.
Azt hiszem, ma felveszem a kapcsolatot a szervízzel. Még garanciás. -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
A következő történt.
Úgy 10% akku környékén feltettem töltőre a telefont. Néhány óra múlva (2-3) néztem csak rá és azt láttam, hogy 7%-t mutat és gyorstöltést. Egyébkén működött. Ekkor gondoltam, újraindítom. Le is állt, de utána már nem indult el. Nem kapcsol be és nem jelezi, hogy töltene.
Jelenleg csatlakoztatás után kb. 1,5 percel kettőt rezeg, majd újra és újra 1,5 perces időközönként.
Próbáltam gyári töltőfejjel és számítógép USB-ről is. Gyári kábellel és másikkal is. Az eredmény ugyanaz.
Korábban nem tudom, hogy ez volt-e a helyzet, mert először próbáltam kíhúzni majd újra csatlakoztatni a kábelt. Majd hosszan nyomni a power gombot. Majd különböző gomb kombinációkat.Sürgős lenne, mert jelenleg nincs pót telefonom. Valamint a céges is ez volt.
Próbáltam keresni fórumban, de jelenleg nincs több időm. Majd holnap még megpróbálom, de nagyon megköszönném, ha valaki adna hasznos információt.
Van valami trükk vagy szervízbe kell küldeni? -
youngboy
senior tag
Érdekes ez a visszavont 178-s frissítés. Csak most olvasom mik vannak. Néha nézek csak ide be. Nekem OTA-n jött. Fel is tettem.
Mostanában mintha kevesebbet bírna az aksi. Néhányszor előfordult, hogy ki majd be kellett kapcsolnom a mobilnetet, hogy újra legyen adatforgalom. Lehet, semmi összefüggés nincs a frissítéssel, de azért elgondolkodtató. -
youngboy
senior tag
Én ezzel oldottam meg.
A vissza gomb hosszan nyomásával előjön a hangerő szabályzó ablak, ami a hangerő gomb megnyomásakor. És ez képernyőzár mellett is megy.Nekem is azért kellett találnom valamit, mert autóban nem tudtam a telefon hátlapját nyomkodni.
Most dupla kopp a kijelző felélesztéséhez, majd hosszan a vissza gombon és már állíthatok is bármilyen hangerőt. -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Hátlapot kellene cserélnem, mert megrepedt. Gyárit szeretnék NFC-vel.
Ebay-n eddig csak NFC antenna nélkülit találtam.Tud valaki antennával együtt? Vagy át lehet szerelni az antennát? Csinált már ilyet valaki?
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Pár hete is is birtokolok egy ilyen készüléket. Lesz még több kérésem is valószínűleg, de most csak egy dolog érdekelne.
Korábbi telefonomon (Sony) volt egy számomra nagyon hasznos funkció. MTP WiFi-n keresztül.
Nem kellett USB-n rákötni a gépre a telefont.
Meg lehet ezt oldani valahogy? Tud valaki app-t?
Ismerem az AirDroid-t és hasonlókat és FTP megoldásokat is, de az MTP olyan egyszerű volt. -
youngboy
senior tag
Értem a viccet, csak van az a határ, amit már hajlandó vagyok kifizetni.
Bár már most is nagyon hajlok a vásárlás felé.(#1862) AzEgyetlen1
Csak sokan nem ott laknak. -
youngboy
senior tag
válasz
twollah1976 #1857 üzenetére
+ kiszállítási díj.
Speedshop-ban megint faragtak egy kicsit az áron.
Vajon meddig megy az ára lefelé? Meddig érdemes még várni? -
youngboy
senior tag
asznál valaki autós tartót? Ha igen, milyet?
Esetleg Dension Car Dock for Smartphone 2-t valaki?
Vajon tényleg nem fér bele ez a készülék? papíron 2mm-vel nagyobb a készülék.
Kár lenne, mert elég jó ez a Dension cucc. -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Régóta gondolkodom dula SIM telefonon, de csak dual active-ban. Egy ideje nem foglalkoztam vele, mert akkor nem találtam megfelelőt jó árban. Elővettem ezt a témát megint és most erősen goldolkodom az Emag-s vásárláson.
Két kérdésem lenne.Megoldható valahogy, hogy az egyik kártyára jövő hívásokat némítsam, miközben a másik kártyát normál módon használom? Céges kártyán nem mindig szeretném, hogy csörögjön, de látnom kellene, hogy kik kerestek.
Milyen alternatívái lennének ennek a telefonnak elfogadható hardverrel és dual active képességgel?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest