-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodlandarts
tag
ZF2 pár napja azt csinállja , hogy a kijelzöt ugy ėrzėkeli mintha megėrintenėk ės össze vissza belėp mindenbe pedig hozzá sem ėrek a kijelzöhöz .
Erintö hiba lenne vagy szoftver hiba a legujabb szoftver van rajta . De nagyon zavaro , újra inditás után egy ideig jó de utánna elöjön a hiba .... -
woodlandarts
tag
Egy kis infót kėrnėk azoktól akik tapasztaltak a telemax szervizzel kapcsolatban .
Az Asus zenfone selfi minap le esett az asztalrol ės jobb oldalt vėgig repedt a kijelzö kb . menyibe fog ez kerülni ? Ėrintö panel csere plussz munkadijj ? -
woodlandarts
tag
Megjelent a napokbam az Asusoldalán a selfire a 6os android ról 5 ös re vissza térés , ez miért jó illetve miért gondolták ezt ?
-
woodlandarts
tag
A 6os droid frissitése óta a micro sd kártyát random módon a selfie telo zárolt képernyön értesitésként folyamatosan jelzi hogy külsö tároló behelyezve alul irja tallozás vagy kidobás .
Ezt az idegesitö üzit hun lehet kikapcsolni mert amikor elöjön lezárja a telo kijelzöjèt is ..... -
woodlandarts
tag
válasz
eversman #6971 üzenetére
köszi , közben megoldottam .
nem értem hogy otan miért nem jött le , de az asus hivatalos oldalán már kinnt van jun.30,óta .
1,6 gb volt a zip csomag , bemásoltam a telo memójába nem a micro sd re , ujra inditottam , felismerte és telepitette magátol . utánna wipe cach and factory reset itt kissé nehézkes volt a be bootolás , most frissült le minden jah le is merült ugyhogy megy töltöre .
köszi amugy a választ
jah a ram kezelés jobb lett nyitva van 25 app és 1,1 gb szabad belöle . -
woodlandarts
tag
Sos ben kéme segitség .....
A zf selfie otan nem ajánlotta fel a frissitést , de viszont megjelent a zentalk forumon egy link ahonnan le lehet tölteni a ww s verziós 6.0 t .Ha letöltöm csak anyi a dolgom , hogy bemásolom MICRO SD kártyára a zip fájlt ès recoveryböl elinditom a frissitést vagy magátol felrakja ha ujra inditom ?
Számitogèpem nincs igy nem arrol tudom csinálni .
Eltudok valamit szurni vele vagy inkább hadjam mire megjôn otan ?http://phonehorn.com/2016/07/how-to-download-update-asus-zenfone-selfie-android-6-0-marsmallow/
Itt a cikk rola
Illetve lilerült az ASUS hivatalos oldalára is a szoftwerek közé ....
Akkor OTAN mèr n jön le? -
woodlandarts
tag
Nemsokára lejár az igért MM frissitésk dátuma vajon jöne vagy nem .
Jah vennem kell egy hátlapi tokot a selfienek , mert a gyerek le ejtette az asztalrol és lett 3 kis karc a hátlapon .
Ahogy vettem észre valamien fólia szerüség van a hátlaphoz ragasztva az fog ám kopni meg karcolódni .... -
woodlandarts
tag
válasz
chipi-85 #6898 üzenetére
Ha jól tudom csak béta verzió van ZF2 re a hivatalos még nem pedig hó végére igèrték de sehol semmi igaz még van 6 nap azalatt jöhet de szerintem nem fog . Az Asus szoftver problémákra hivatkozott , gondolom azèrt nincs mèg vègleges android m a zf2re ill a selfire sem ....
-
woodlandarts
tag
Megkédeztem a my asus alkalmazásban , hogy mikor jön meg a 6os droid a selfire .
Ez a válasz jött ....Nem tudjuk megmondani melyik napon érkezik az Android M frissítés. 2016 Q2-t adott meg a gyártó, amely szoftver problémák esetén csúszhat, amelek azok nem kerülnek kijavításra.
Nos nem tudom milyen dátum a Q2
tehát akkor szoftver problémák miatt nem fog megjönni a selfire a 6 os droid frissitése . Fura a többi zenfonera már ott van csak ez maradt ki ....
-
woodlandarts
tag
A telefon melegedéstét mi okozhatja ? Valameik alkalmazás meghajtsa mert leteszem lehül vissza langyosodás elmegy de néha fel melegszik. Leszedtem a hátlapot az akku is meleg olyankor , föleg a telefon felsö része melegszik .
-
woodlandarts
tag
Vajon 10 nap alatt ide ér a 6os droid selfire .... vagy csuszni fog ....
-
woodlandarts
tag
A másik kérdés vajon ide ére selfire ho végére a 6os droid ? Ha màr a zenfone 2re beta verzio már van akkor hamarosan lessz véglelges is ....
-
woodlandarts
tag
Noh megoldódott a zenehalgatás közbeni folyamatos szaggatás . Átraktam a zenéket az sdröl a telóra , igy már nem szaggat . Valószinü az sd kártya hanyatlik nem végtelen újrairható és valszeg az adat sebessége is lassabb . Majd beszerzek egy 64es jobbat , a mostani 32es . Az adatok az ingyen 2 évig kapott 100gigás google drive online felhöbe mennek addig .
-
woodlandarts
tag
A kérdés már csak az mikor fog megèrkezni , mert mèg selfire nem jött meg ....
Az asus mobile managerben mit lehet letiltani ? És mit nem pl érdemes e ezeket :
Naptàr
Zentalk
Asus zenui pc suite
Asus támogatás
Easey mód
Gyerek mod
My asus
Zene
Play to
Fálj kezelö
Mini moovie
Adat továbbitàs
Back up
Do it later
Google fotok
Pc link
Share link
Remote link
Asus böngészö
Super note
Számologép
Whats next
Zencircle
Asus témák
Photo collage
Web storage.Más levan tiltva alvo modban mennek . Csak akkor futnak ha belépek beléjük .
Ezek mehetnek alvoba a managerben ? -
woodlandarts
tag
Van valakinek ötlete , hogy a zene lejátszás miért akad meg néha gyakran ? Esetleg szedjek le rá másikat ?
Eleve minek rá 2 lejátszó ott az Asusé meg a play music de mind2 akad . -
woodlandarts
tag
Nah ennyit a ram kezelésröl akadozik a zene lejátszás hmmm ....
Szabad ram kb 900mb , de akadozik a zene lejátszás .... -
-
-
woodlandarts
tag
Értem és köszi a választ . Nagyságrendileg netezek a mobilomon , nem játszom
Zenét halgatok , filmezek . Napközben ha jön mesenger üzim megnézem és vàlaszolok rá . Este foglalkozok jobban a teloval . Össz képernyö idö 6 óra , ebben benne van facebook , messenger , opera mini ès filmezés . A korábbi Cubot H1 telom 5200mahos akuja volt az kibirta majdnem 2 napig nálam 1 töltéssel , de a Selfiben 3000mah van . Nem nyavajgok mert a selfie jobb a cubotnál . Max 2x töltöm enyi .... probáltam keresni 4000mahos akut hozzá de az csak külföldi webahopokban van ès nem asus gyártásu gyári aku . -
woodlandarts
tag
Jó nagyra sikeredett a ZF3 Ultra , a ZF3 Deluxe meg jó drága lessz de jöl néz ki .
Kôzben válaszolt az ASUS a Selfie akujával kapcsolatban ....
A ZenFone Max akkumulátora nem jó sajnos a Selfie modellhez. Az üzemidőt az Energiatakarékos beállítások között növelheti meg. Egyébként a készülékhez létezhetnek nagyobb akkumulátorok, de ezek nem gyári alkatrészek, így egy esetleges meghibásodás esetén a garancia érvényessége is veszélybe kerülhet.
3000mah nálam nem tart ki 1 napig sem max 6 órán át , igy csak este kapcsolom be a telot napközbe nem használom . Na mindegy majd kibirom ezzel .
-
woodlandarts
tag
Több tipushoz is van 4000mahos aku kérdéses hogy hogyan lehet magyarországröl megrendelni meg valoban jóe bele ....
-
woodlandarts
tag
A mobilarénás teszt videoban mondták ezt hogy tudja , de nem tudom tudja e majd rá kérdezek az asus face oldalán meg hogy vane hozzá hátlapos akku pl jó lenne 4000es aku az már birná 1 napig az sem érdekelen ha vastagabb lenne a telo töle . A zenfone maxban 5000es van de annak gyenge a hardvere . Nem értem a teló gyártókat miért nem lehet egy olyan telefont összehozni ami jó hardveresen , kamerában és akuban . Elszurják ezt nagyon igy , hogy mi a jo ebben . Jah van olyan zenfone amiben 2500aku van nah az még kevesebb ideig birja ....
-
woodlandarts
tag
Nálam is ez a helyzet , simán le lehet tiltani az asus managerben mi menjen mi nem , persze a rendszer appokat nem lehet és nem ajánlott , megcsináltam a wipe cachet és a factory resetet , változás nincs , ugyanugy merül . Amugy kissé melegszik felül , telepitésekor pedig iszonyuan melegedett . Max feltöltöm 2x ennyi . Hansználom folyamatosan , nekem is 4-5 óra a folyamatos kijelzö idö . Tisztitó alkalmazások és virus irtó meg battery doktor azok csak kamuk.Jah nem lehetne e esetleg nagyobb asus akut bele rakni utolag vagy azt már nem kezelné a rendszer ? A zenfone max akuja jol jönne ....
-
woodlandarts
tag
Azt tudom hogy kell elöhozni , a mentést nem értettem pontosan . A hivàs lista , névjegyzék képek stb sdkártyàn vannak azt nem törli le gondolom . Arra vagyok kiványcsi hogy a gyári android rendszer érintetlen marade nem veszin e el valamilyen gyàri program ? Azt tudom hogy a sajátokat kézzel kell vissza rakni de azt a play àruhàz automatikusan vissza rakja.
-
woodlandarts
tag
Ha hiszitek ha nem az enyém nem bir ki csak 6 órás üzemidöt , amiota megjött igyvan . De most lefogom meriteni csutkára és majd úgy töltöm , most álitottam vissza gyári beállitásokra . Reggel 6kor bekapcsolom kicsit szorakozok vele majd délre 70% alatt van , ienkor rátöltök hogy birja ki este 9ig . Ha nem töltenék rá délután 6ra kikapcsolna . Hátha beáll vagy majd lessz vele valami nem tudom nálam mi okozza . A wiifi , kijelzö aktivitás facebook mesenger szivja az akut rendesen . De más is irta , hogy nyuzza rendesen és mégis kibir neki 1 napot ....
-
woodlandarts
tag
válasz
jano_77 #6466 üzenetére
Normál módban van wifi ,
Energiatakarékos modban csak a wifi van alvo modban .
Most 72%on van hiába irja ki hogy kb 12 óra a használat ez csak becsült inó , nemsoká rátöltök hogy este 6kor ne mondjon pápát a telo . Megbaeátkoztam vele , hogy 2x töltöm .Használom azért vettem , nem telefonálàsra nem smsezésre a mesenger korában mindez ingyen van . Minden más szuoer benne -
woodlandarts
tag
A mobil arénás cikkben ez olvasható a selfieröl
BoostMaster megoldásnak hála (40 perc alatt 60%-ot lehet beletolni), s ezúttal nem maradt ki a vezeték nélküli Qi szabvány támogatása sem.
Akkor ha veszek hozzá vezeték nélküli töltö padott és ráteszem az asztalra pl akkor tölteni fogja ? Igy kvázi folyamatosan kapna naftát amikor leteszem a kezböl . -
woodlandarts
tag
Nekem 6 órás az üzemidö igy délitánra töltenem kell rá , napközben opera mini , facebook , mesenger hivás . Délután yoututube , indavideo . Persze mindez wifin . A fényerö automatán van energia takarékos mód bekapcsolva . Ez az aku ilyen gondolom a menö samsung s7 se birná nálam ki egész nap 1 töltéssel .
-
woodlandarts
tag
Én is töröltem egyböl ezeket , 360 security lite van rajta mert az nem sokat foglal el de fehér listán van igy nem megy magátol . Az jobban zavar hogy délutánra lemerül a selfie , de gondolom a más zenek sem birják ki a napot . Hátha javit valamit a 6os droid . Ha bár az is tele lessz verve haszontalan appokkal .
-
woodlandarts
tag
Igen 2As töltöje van 50-60 erc alatt 60% ra tölto fel , a mobilarénás videó végén halottam olyat hogy vezeték nélküli töltés , ez tényleg igy van ès milyen módon ? Valamint èrdekelne engem is ez az app bezárofstás , eleve ott a gyors kapcsolon a boost gomb az meg bezár mindent . A netet alvo modba tettem igy 4 ora alatt semmit se merült le.
-
woodlandarts
tag
Igygagyom most nem lövök le semmit , de a wifire szükség van mert akkor nem jönnek meg a mesemger üzik . Majd 2x töltöm 1 nap ennyi , nem azért vettem a telot , hogy az asztalon álljon 2 napig használatlanul . Jah tud valaki valamit a vezetélné l küli töltésröl mintha olvastam volna valahol , hogy lehet olyat is ebben vagy nem ? Ha igen hogy müködik és milyen eszközzel .
-
woodlandarts
tag
A kilépés alatt azt értem hogy az alkalmazás váltóra rányomok ilyenkor beadja a megnyitott alkalmazásokat és bezárom öket . Mindig ezt csinàltam.bàrmelyik telomon de itt a selfie gyorsan megyitja még bezárva is . Folyamatos wifi , no gps , no szinkronizálàs . ha emlegyek itthonrol akkor oár óra 4G . De 2x kell töltenem . Kora hajnalba és délre 50%alatt van igy rátöltök hogy birja estig . Facebook , mesenger , opera mini , zene , egy kis youtube max ennyi . Csodàt nem vártam egy 3ezres akitol kb erre számitottam . A cc 5500 volt a h1 elött azt is 2x kelet töltenem .
-
woodlandarts
tag
Értem és tényleg úgy van , hiába lövöm ki akkor is újra indulnak a rendszer alkalmazások
De amiket használok és kilépek belölük vissza áll 1 giga körülre . Most opera mini , zene halgstás ,mesenger melett van 900 mega szabad ram . De az aku nemsolá merülöre kapcsol , akkor nem lehet csak 6 örás üzem idöt kinyerni belöle ? Mert igy most 2x kell töltenem 1 nap -
woodlandarts
tag
válasz
zolikaDB #6433 üzenetére
Köszi a választ ide irom , a SELFIE fórumon alig irnak , nekem is kb 18-23 körül futnak az appok . Nálam szintén 4G délelött utánna wifi . Délelött csak megnézem ha a mesengeren kapik üzit válaszolok , meg pl emailt meg facere fellépek igy délutánra lemegy az aksi 50%ra ekkor feltöltöm mert nem akarom hogy este 6ra lemerüljön . Lehet kibirná de bámulatosan gyorsan tud 20%rol lemerülni 12%alá . A lassulást ugy értettem ha pl facebookon képet akarok feltölteni a galériából mire oda lapozok a képek közt néha be lassul a képek betöltése és ilyenkor ki irja a telo hogy a facebook alkalmazás nem válaszol de utánna magához tér , ez csak a képek betöltésénél van rendszer használatilag nem lassul semmit sem . Csak ez a hirtelen aku merülés zavar . Mondjuk 3 napos a telo de nem hiszem hogy házi trükköket kell alkalmazni az új aksik bejárarásánàl . Elsö bekapcsoláskor még nem töltöttem fel ismerkedtem a rendszerrel amikor kérte hogy merül akkor töltöttem , de azota is igy töltöm ha lemegy 50re akkor rátöltök . Vagy kikéne sütni hagyni lemenjen az aku 0ra? A ram hasznàlat meg 1giga körüli ami marad szabadon . Az aku jobban zavar de hát mit várjak egy 3ezres akutol. A Cubot H1 ben 5200aku van az nálam 2 napot kibir , azt csréltem re Selfire mert a Cubotban gyenge a kamera meg a hardver, de erös volt az aku . Nem baj makd max 2x töltöm naponta kibirom . Majd beszerzek egy power bankot vész esetère ....
-
woodlandarts
tag
Na lefrisitettem a SELFIE telót végre, jött 2 frissités , egyik 250 mega., másik 150 mega , bulid szám 05.10.ei frissités , sorban telepitette fel a rendszer , természetesen a cm security , clean master , puffin browser , dr booster , omlet chat töröltem 1böl minek ezek . 60 alkalmazás frissült le közben iszonyat melegedett a telo de most már jó , hiába van benne 3 giga ram a rendszer lenyal 1,6ot van hogy 800mega marad persze a gyors kapcsolon üritem a memoriát folyatosan. Esetleg nem akarnak a ram kezelésben segiteni a telonak az asus , mert pl egy kinai no name 2gbos telonàl marad simán elég memória szabadon persze azok gyengék hardveresen , kamera tekintetben is meg ritkán jön frissités jiába a feltolt aku szàm .A SELFIE akuja az harmatos , délutàn 50%on vagyok igy rà kell töltenem nehogy 5kor lemerüljön de igy regelre 20%marad . De jo telo , igaz a facebook ezen is néha mocorog , de az szinte mindenhol zabál , még a hiper szuper galaxykat is képes kiakasztani . De anyi baj legyen . Az aku üzem idön és a ram kezelésen kéne valamit javitani .
Esetleg a 6os droid megold valamit ezen a telon ? -
woodlandarts
tag
Elvileg 1 teló sem birja ki 2-3 napig . Ezért rendeltem hozzá power bankot mert a 3ezres akku ha nem birja ki a nap végére akkor rá dugom és nem köszön el a teló tölem .... Jelenleg egy Cubot H1 em van abban 5200as akku van az birja masfél napig , de gyenge a kamera és a hardvere is no meg nuku OTA frissités ....
-
woodlandarts
tag
válasz
zolikaDB #6310 üzenetére
Értem és köszi a részletes leirást . A telefont a selfie kamera miatt választottam , aktivan használom a közösségi oldalakat és ahoz kell egy jó kamera . A 6 . os droidot arra irtam , hogy az elöttem szoló irta , hogy neki nem jött meg még , de a gyártó oldalán ez a tipus is fel van sorolva ott . Nah mindegy majd jön , amikor jön az 5ös droid is megteszi . Frissités meg majd jön , amikor jön .
-
woodlandarts
tag
válasz
zolikaDB #6308 üzenetére
Olyan érdeles igy , elvileg a hivatalos gyártói oldalon a frissithetö tipusok között szerepel a Selfie . Egyáltalán az edigitálos romra érkezik hibajavitas az ASUStól ? Mert ha csak azneredeti x éves gyári van rajta az szuper lessz .... Noh minden esetre várom a telot az edigieknél jobb lessz ami nekem volt eddig , de a Zenuin még gondolkodom , hogy megtartsame NOVA launchert használtam sok éve és ahoz vagyok szokva ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest