- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Ne örülj, nem a ZF 2!
Melyik telóban is van extra szelfi-kamera?
amit ki lehet spórolni . . .
A Samu alapból is 5-ös fronttal van, akkor marad a ZF "Selfie".
Ez alkalomból természetesen ezt a szép extra nevet, márkát is ejteni kellett, tehát nemes egyszerűséggel maradt a Laser név, mint a sorozat minden más tagjánál.Bocs, ha nem egyértelmű volt.
-
Sebestyen01
őstag
Visszautaltak idokozben azt a szaros 3400ft-ot, csak azt nem ertem mai napig hogy ha webshopban lehet rendelni miert nem a kibaxott tokot kuldtek?
Mind1, januarban tervezek pc-t venni ame szuzamen mindennel egyutt (megerett ra a gyermekem is, kisfiam most volt 4 eves, most mar talan lazithatok en is majd egy kicsit), osszekukaztam egy gepet iponban, szvsz 820 ezres, de gondolkozom rajta hogy 21 tetelnel, ekkora erteknel is sikerul e nekik valamit elbaxni, mert ha igen, szemelyesen az orszag tufelerol megyek be es rugok szet 1-2 segget -
Joe.36
addikt
válasz
Sebestyen01 #4089 üzenetére
Sajnos igazad van, úgy látszik sokat változtak ott a dolgok, most már én sem ajánlom....
-
zolikaDB
veterán
Volt egy kis kavar, Galaxy A5 es Zenfone Selfie kozott, de utobbi lett, akcioban Edigitaltol, emagban nem bizok... De kerul a fa ala, uh par nap mulva jelentkezek a tapasztalatokkal. Tudom, nem kicsit nagy, de a holgyet mar az oruletbe kergeti a jelenlegi Galaxy Express vagy mi. Akksi pikk-pakk 30-40%-ot esik zsebben, folyton szetfagy, feher kepernyok tömkelege, ertelmes foto nem jon ki belole, ha neha elindul a kamera, plusz elcsiptem par mondatot, h de jo lenne a nagy kijelzo, azon kenyelmesebb netezni...
Szoval, ez nagy is, full HD is, akksi is eleg nagy, kamerara sincs panasz.
Raadasul a gari is 2 ev, haztol hazig. Az A5 nőcisebb, de aki hasznalja is a keszuleket, sztem a Zenfone-ban inkabb tarsra talal, ha szabad igy fogalmazni.
Meglatjuk -
viano
aktív tag
válasz
zolikaDB #4193 üzenetére
Benézhetsz a Moto X Play topikba az van SD615-tel, (ami nost beugrik) igaz csak 2GB RAM-mal, én nem emlékszem, hogy bárki panaszkodott volna.
A ZenUI -ról is jók a visszajelzések, még a hivatásos tesztelők is általában elégedetten nyilatkoznak.
A Laser-es topikban sem emlékszem, hogy bárki elégedetlenkedett volna, valószínűleg "túl" jók a telefonok, mert szinte semmi élet nincs a topikokban, ha sok lenne a probléma, akkor lennének segélykérések is.Végül hol lett rendelve, ha nem titok?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Sebestyen01 #4192 üzenetére
Ehhez tesz valamit az is, h a Lolliban memoriaszivargas van, ha jol hallottam?!
Allitolag az S7 optimalizalasa übereli majd az iOS-ét, legalabbis ezt igertek
Mindegy, nemsoka kiderul, ui a szin miatt Selfie lett a "valasztott" (ajandek). -
Sword
őstag
válasz
zolikaDB #4190 üzenetére
Gondolom az a probléma, hogy nem tudjuk. A Zenfone 2, legalábbis amiről alapvetően a topic szól, Inteles.
Mivel Note 4-en képes volt a nagy Snapi, Exynos is lagolni, ezért ez erősen ROM függő, mármint mennyire optimalizált, nem tudjuk milyen az Asus-é. 3 gb-nak is elégnek kéne lenne, a 4 még jobb, a 16 még jobb lenne -
zolikaDB
veterán
Mivel kb senkinek nincs a topikjaban, es full doglott.
Annyit akartam tudni, h a mindennapokban a Snapi 615 + 3GB mennyire akadasmentes mukodest biztosit?
Tekintve, h ez egy europai, sok garos, raadasul haztol hazig, nagykijelzos, alig modositott ROM-os keszulek.
Vannak erosebbek, szebbek, olcsobban, Kinabol. -
zolikaDB
veterán
Van itt valaki, akinek Selfije van, vagy hasznalt már?
-
R4E/B
tag
ASUS ZenFone 2 ZE551ML
Firmware verzió érhető el csak nem tudom melyik, mert azt nem írja az ASUS oldalon, hogy melyik (FW, CN, WW) és a ZenTalk oldalon sem írnak róla. Telefonon 2x ellenőriztem frissítésre, de semmi.
Verzió V2.20.40.150
ASUS ZenFone 2=ZE551ML(Z00AD/Z00ADA/Z00ADB/Z00ADC) software Image: V2.20.40.150 for CN SKU only*
Improvement Item:1.Several Apps update
2.Fix icon display issue in Settings
3.Improve the stability of Snap View
4.Improve the stability of Lockscreen
5.Improve the stability of Camera
6.Fixed WiFi Hotspot issue
7.Fixed Data transmission issue
8.Fixed Bluetooth transmission issue
9.Fixed SD card related issue
10.Extend the shutdown mimunes by power key press.
11.Improve the compatibility of appsFor more information please refer to:
TW:http://www.asus.com/zentalk/tw/ReleaseNotes
WW:http://www.asus.com/zentalk/ReleaseNotes
CN:http://zentalk.asus.com.cn/ReleaseNotesSteps of Update:
1.Check software version of your device**
2.Download device software and Update SOP (From “Manual” Item)
3.Only apply to same SKU update, Example: WW->WW, CN->CN, .
4.Software update cannot transfer the software SKU and downgrade the software version.
5.Wrong SKU may cause update failure, please update the same SKU version only.
*How to know the device model?
Path: Settings->About-> Model number
Example: ASUS_T00I
**How to know the device software version?
Path: Settings->About-> software information->Build number
***System upgrade may cause part of data missing, please buckup your important data before system upgrading.Ahogy nézem stabil lett a kamera is, tehát akkor megint javítottak rajta. Reméljük jó lesz.
-
Joe.36
addikt
-
-
Joe.36
addikt
Szerintem is nagyon jó a mostani rendszer, de örülök hogy jön az új, remélem az is jó lesz
-
viano
aktív tag
Feldobtam egy "rejtvényt". . .
---------------------
Egyébként valaki találkozott már azzal a problémával, hogy amikor bemásol egy linket, a kijelölés (ahová be lehet írni a "link" szó helyére a megjelenő dolgokat) el van csúszva pár karakterrel, tehát nem lehet egyszerűen beírni a dolgokat, hanem mozgatni kell a kurzort (és akkor már nem műk. az automatikus törlés sem) valamint külön törölni, ha be akarok írni valamit.
Előre pedig éppen a rossz pozíció miatt nem lehet törölni, mert akkor kódot is töröl és nem fog menni a link.Most is ezt játszotta, nem tudom másnál előfordul-e?
-
viano
aktív tag
válasz
obligat #4170 üzenetére
Kérjél tőlük pontos
típusszzámot, (ha nincs feltüntetve) vagy termék azonosítót (Part Number),
így néznek ki:
ZE500KL-1A152WW
P/N: 90AZ00E1-M01520ez alapján már egyértelműen lehet azonosítani, egyébként, ha (a félkövérrel jelzett) WW benne van, akkor a többi része lényegtelen.
Ez jelenti a Worldwide verziót, ami az európai piacra tervezett modell, így nem lesz vele gond.Vagy egyszerűen nézzenek meg egy dobozt és ha benne van a jelzésben a WW, akkor rendelheted.
Egyébként pedig 5-től 6"-ig, 3G, 4G van egy pár féle ZF2 Laser változat, de az írtak mindegyikre vonatkoznak.
Nehogy egy 3G-be nyúlj bele! -
viano
aktív tag
Minek annyira sietni?
Miért jó egy hibás rendszer?A Lollira nagyon sokan panaszkodtak, hogy sokkal lassabb lett a teló a frissítés után . . .
A múlkor, az M-nél is valami komalyabb hibáról cikkeztek, a videó lejátszással kapcsolatban, de a részleteket nem tudom.Sajnos simán piacra kerülhetnek félkész termékek, ha valakit érdekel a téma, a Lumia 950 teszt, topik elég tanulságos olvasmány.
Egyébként erről az öncélú frissítgetősdiről nagyon rossz véleményem, tapasztalataim vannak.
Még a Win. 8.1 sem hozza 4GB Rammal, azt a szintet, amit az XP-m hozott 512 MB-tal.
Szerintem a mai napig bentmaradtak Vista-s bugok, félretervezések, nem beszélve az össze nem illő desktop és csempés rendszerrel kapcsolatos problémákról.
Például a netes kapcsolatot ahány helyen mutatja, annyiféleképpen, sokszor ellentmondóan jeleníti meg.
Gondolom mindenki tud sorolni ezer hasonló példát.Szóval talán még a MS is jobban járt volna, ha az XP-t fejlesztgetik, de a felhasználók tuti.
-
obligat
senior tag
Tudom hogy off, de a laserről nem tudja valaki véletlenül, milyen 4G-támogatással bír, amit az emag forgalmaz?
Az emagtól Mátyás Botond azt írta nem tudják. Szóval töketlen banda. Segítség plíz, ajándék lenne karácsonyra és már ketyeg nagyon.
-
R4E/B
tag
válasz
Sebestyen01 #4168 üzenetére
Reméljük, de ha karácsonyra kijönne az lenne a legjobb.
-
R4E/B
tag
Android 6.0 frissítések: Samsung, Lenovo, ASUS
Kíváncsi vagyok mikorra tették az időpontot, hogy mikor jelenik meg az Android 6.0 Marshmallow a ZenFone család tagjaihoz, persze amelyiket támogatni is fogja.
"Az ASUS a hivatalos honlapján tette közzé azt a lajstromot, ami a Marshmallow kódnevű rendszerre váró okostelefonokat tartalmazza. A listán minden újabb készülék rajta van, még az az új ZenFone 2 Laser modell is, amelyet a tervezők már egy 6 hüvelykes megjelenítővel láttak el. A ZenTalk portálon megjelent felhozatal így fest:
● ASUS PadFone S (PF500KL)
● ASUS ZenFone 2 (ZE550ML, ZE551ML)
● ASUS ZenFone 2 Deluxe / Special Edition (ZE551ML)
● ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KG, ZE500KL, ZE550KL, ZE551KL, ZE600KL, ZE601KL)
● ASUS ZenFone Selfie (ZD551KL)A tajvani gyártótól több felhasználó is szerette volna megtudni a frissítések érkezésének időpontját, azonban erre vonatkozóan egyelőre nem közöltek semmilyen információt."
Forrás: iPon
-
petyus80
tag
Tegnap végre megjött az új készülék az Office Depot-tól, de ezzel is ugyanaz volt...nem kapcsolt be. Mondtam a srácnak, elhozom, aztán éjszakára töltőn hagyom hátha magához tér. Reggelre valóban felébredt "Őkelme", azért furcsa, hogy 2/2 is ilyen szinten le legyen merülve. Probléma egyenlőre nincs vele, remélem így is marad. A méretét egyenlőre még szoknom kell...HTC ONE X+ -ról átállván.
-
Giorgio1985
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok e már hangszóró problémával? Akármit csinálok nagyon halkan szól a hangszóró. A telefon gyári állapotban van nincs semmi mókolás. A teljes hangerő max 25%-ával szól .
Van e ötlete valakinek? -
e-newsee
addikt
válasz
Sebestyen01 #4156 üzenetére
Ja, így már oké, ott már turkáltam. Azt hittem van valami más trükk is rá.
-
e-newsee
addikt
válasz
Sebestyen01 #4154 üzenetére
Na olyat hol lehet? Ez engem is érdekel. Nem turkáltam bele annyira minden kis bugyorba.
-
e-newsee
addikt
válasz
maggi1886076 #4152 üzenetére
Hát nem tudom. Én napi szinten használom a facebookot (na jó, nem túl intenzíven, de fél órát biztos egy nap), és még nem kellett miatta újraindítanom. Jelenleg 437,5 órája megy. Semmi lassulást nem látok rajta.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Sebestyen01 #4151 üzenetére
Én sem szoktam újra indítani, csak ha vmi gebasz van, és általában ez az facebook miatt szokott lenni.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
maggi1886076 #4147 üzenetére
Lehet kellene egy restart
így sacc egy hónap után illene.
-
viano
aktív tag
Most az Android OS és az Android rendszer nem ugyanaz lenne?!
Nekem ugyanazt jelenti.Imádom ezeket a jól sikerült fordításokat az Android-ban.
Meg amikor a leírás fele sem fér be az adott helyre, mondani sem kell, hogy sokszor a lényeg marad le, mert a szöveg 2. felében van.
Egyre több félkész és igénytelen dolog kerül piacra,
. . . vagy, mintha kötelező lenne minden évben új OS-t produkálni. -
Joe.36
addikt
Én soha nem nézem, nem igazán érdekel, legyen gyors, stabil, megbízható, és bírjon ki simán 1 napot. Ezt meg bőven tudja 2 sim kártyával.
Este úgy is feltöltöm.e-newsee
Köszi, de már nem érdekel a root . Bőven nagyon jó így is nekem.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Sebestyen01 #4146 üzenetére
Nem. Sok. Én minden nap figyelem!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
maggi1886076 #4145 üzenetére
Sose neztem ezeket nekem most 41%-on van, oszt az jo?
-
e-newsee
addikt
Így van, én ezért nem adok az ilyen screenshotokra. Minden gyártó kicsit máshogy építi fel a ROM-ját, amennyire a Google megengedi. Amíg ez a telefon nálam normál használattal elvan másfél napot teljesítmény módban, addig nem érdekel, mi mekkora arányban fogyaszt.
viano:
Az adatforgalom pedig mindig is a Google szerelemgyereke marad.Neki valamiért muszáj mindig beszélgetni a neten.
-
viano
aktív tag
válasz
e-newsee #4138 üzenetére
Én csak belebotlottam a neten a problémába, - nem érint személyesen - csak szeretek tisztán látni és nem tetszett, hogy a telefont ill. a gyártót hibáztatta valaki.
Ez egyébként úgy merült fel, hogy előtte többen is elégedetten nyilatkoztak az akkuidőről.Nekem egyébként az nem tetszik, hogy az Android rendszeresen adatforgalmat bonyolít, de ez gondolom a Google "extrája".
-
e-newsee
addikt
Ez a bug report szerintem nem sokat ér.
Nézzétek meg a többi használt alkalmazást is! A OP1-nál ott figyel nagyobb %-kal a chrome 20%-kal, meg a YT 13-mal, Zenfone-ban meg nem is látszanak. Persze, ha többet használnak nagyobb igényű appokat, akkoraz OS eltörpül mellette. Meg ott van pl a Screen érték is. ZF-nál 5%, OP1-nál 18%. Asszem ez is sok mindent magyaráz. Aztán az "Android system": Asus 2%, OP1 12%. Ennyi erővel csinálhatnánk egy bug reportot a OP-nál is.
Ezt úgy lehetne a legjobban letesztelni, hogy mindkét telefonon gyári újonnan feltelepített rendszerrel ugyanazokat a cuccokat futtatni ugyanannyi ideig, aztán ezt mondjuk csinálni 3-4 óra hosszan, majd megnézni, mi történt. Abból az is kiderülne, melyik bírja jobban akksival. Ez így ebben a formában teljesen használhatatlan összevetés.
(Nem ellened szól, csak épp te linkelted be) -
viano
aktív tag
válasz
maggi1886076 #4134 üzenetére
Azért kérdeztem, mert valaki 40% OS fogasztásról írt és a telót hibáztatta.
@ gusthy
Intenzív használat mellett.Állítólag ismert probléma
[link] -
gusthy
veterán
válasz
maggi1886076 #4134 üzenetére
Ez mindig azon múlik, hogy amúgy mire használod. Ha szinte semmire, akkor az Android OS lesz a sok. Ha folyton nyomogatod, akkor pont fordítva.
-
viano
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Általában a fogyasztás mekkora részét teszi ki az Android OS ?
Tudom, hogy sok mindentől függ, de valami tól-ig adat jó lenne, illetve tapasztalatok.
-
e-newsee
addikt
Nekem ez úgy ment, hogy unroot-restart-ota-root. Kb 10 perccel lett hosszabb a tevékenység, mint root nélkül. OTA-t meg úgyis akkor csinálok, amikor van a közelben számítógép, hogy ha valami para van, akkor tudjam orvosolni. Nem állok neki egy kávézóban frissíteni. Ha gép van, akkor meg a root is csak percek kérdése.
De legközelebb megpróbálom roottal az OTA-t. Állítólag van olyan módszer, amivel nem lesz bootloop.
De ez az én véleményem, nem akarok meggyőzni senkit. -
twollah1976
őstag
válasz
Tawaga05 #4129 üzenetére
Ha reklám blokkó kell akkor ezek a böngészők támogatják az ad-block-ot:
- Maxthon böngésző.
- Dolphin + AdBlock Add-on.
- Atlas Web Browser.
- Habit Browser.Amelyik program meg tetszik és van lehetőség a reklám eltávolításra, hogy fizetek par száz forintot akkor élek a lehetőséggel.
-
Joe.36
addikt
Én teljesen elégedett vagyok az eredeti gyári rommal,
ezen a telefonon érzem azt hogy nem cserélném le egy főzelékre...
Pár dolgot ami nem kell letörlöm, vagy letiltom.Ami marad az bőven elfér benneEzt azoknak írom akik olvassák a topicot ilyen telefont vennének!
-
Lecs@
addikt
válasz
maggi1886076 #4126 üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
maggi1886076 #4124 üzenetére
Épp a legújabbat Rootoltam , optimalizáltam, pucoltam ki magamnak. Szupernek tűnik ...
-
Lecs@
addikt
válasz
maggi1886076 #4121 üzenetére
Mertjóteló
-
GrG1210
aktív tag
Hali , most vettem egy Zenfone Go-t , csak annak még nincs külön topikja , gondoltam , ezért itt érdeklődök , mert a két telefon hasonló , Az lenne a kérdésem , hogy ezeket a telefonokat , az autókban lévő Mirrorlink-el kompatibilisek e ? mert nekem nem sikerült összehozni , és abban bízok , hogy hátha csak valami frissítés vagy valami program megoldaná a dolgot.
-
Zsini19
újonc
Még egyenlőre sehogy, de rendeltem hozzájuk tokot is. Majd az eldönti, ha megérkeznek. Bár nem volt gond a megkülönböztetéssel, mert mindegyikünk máshová pakol. A tok mondjuk időigényesebb lesz, mert azt külföldről rendeltem, remélem passzolni fog hozzá. A telefonnal viszont nem akartam szórakozni, fontos volt hogy WW verzió legyen gyári garanciával.
-
Lecs@
addikt
válasz
maggi1886076 #4103 üzenetére
Come Back
-
Zsini19
újonc
Sziasztok!
Miután alaposan végigböngésztem az itteni fórumot és megnéztem egy rakat tesztet, úgy döntöttem, beruházok egy ilyen eszközre. Kettőt rendeltünk a párommal az Ipon webshop-ból. Azt kell mondjam, mindketten elégedettek vagyunk a készülékkel. Nekem egy Sony Xperia V-t váltott, páromnak HTC Desire X-et. A Zenfone nagyságrendekkel jobb, mint a korábbi készülékeink. Igaz az én kis női kezeimben inkább hasonlít tepsire, de ez megszokás kérdése. Mindenesetre még barátkozunk.
-
e-newsee
addikt
válasz
twollah1976 #4115 üzenetére
Így van. Én pl a januári bejelentés óta minden hónapban rakosgattam félre egy kisebb összeget. Úgy voltam vele, ha olyan lesz és annyiért, mint ígérik, akkor meg fogom venni majd valamikor ősszel. Addigra a gyerekbetegségeket is kinövi. Ha meg mégis egy rakás kaka lesz, akkor is lesz egy adag pénzem, amin nézek valami másik típust. Szerencsére nem így lett. A fórumot én is követem a teszt óta, mert érdekelt, érdemes-e megvennem. Mivel úgy láttam igen, ezért november elején beruháztam rá. Nem bántam meg. Én sem az a fajta vagyok, aki egy naponta sokszor használt kütyüre látatlanban kiad 100+ ezer forintot. Szerencsére megtehetném, de nem látom értelmét. És így nagyobb volt az öröm, mert megvolt a gyűjtögetés meg a spórolás érzése, és tényleg egy jó kütyüt kaptam érte.
-
twollah1976
őstag
válasz
anonym1s #4113 üzenetére
Nem vagyok az a shopingolós fajta aki egy plázában tölti el az élete szabadidejét.
Már nyáron maceráltam a telefont, de akkor kiállított darabot azzal a bumszli lopásgátlóval a hátán, úgy meg nem az igazi.
Nem kapkodom el, de nem is szeretnék béta tesztelő / felhasználó lenni.
Az ára meg bőven esett annyit nyár óta, hogy a nekem tetsző áron vegyem meg, kapkodni meg minek ha amúgy is van telefonom. -
anonym1s
őstag
Hali.
A teszt ota rakas frissites jott mar. Nem tudom a teszt irasakor milyen volt a fenyero, de nekem sosem volt gondom vele. Nekem automatan van a fenyero, de a hozzaszolasod hatasara kikapcsoltam es maxra allitottam es az elejen meg bantoan erosnek ereztem a fenyet. Aztan persze hozzaszokott a szemem, de egy gyenge fenyereju kijelzonel ilyet nem tapasztal az ember. Nincs semmi gond a fenyerovel.
A kamera is sokat javult a frissitesektol de csak a fenykepek! Szerintem a fenykepekkel nincs kulonosebb gond, nem a legjobbak, de szarnak egyaltalan nem mondanam, az elolapi kameraja meg kifejezetten fasza kepeket csinal. Epp tegnap este bohockodtunk parommal az elolapi kameraval, szelfiztunkes meglepve tapasztaltam hogy az elolapi kamera sokkal jobb kpeket csinal mint a galaxy alpha es a galaxy s5 elolapi kameraja.
Viszont a video nem jo. Szerintem ez a leggyengebb pontja ennek a telefonnak es nem azert mert szar a felvetel minosege, hanem azert mert amint megnyomom a felvetel gombot, magatol razoomol, ezzel jelentosen csokkentve a latoszoget. Annak a kepnek, amit a kijelzon latok a felvetel gomb megnyomasa elott, kb 40%-a eltunik alul-felul es ket oldalt a felvetel gomb megnyomasa utan a zoomolas miatt.
Ezen kivul szerintem nincs mas gond vele, csak jot lehet mondani rola. Fasza telefon.
En el akartam adni mert en kisse nagynak es neheznek erzem de nem volt szivem 70-75 ezerert elpocsekolni, most meg mar nem is fog elmenni, mert asszonykam szemet vetett ra tegnap este amikor meglatta milyen prima kepeket csinal az elolapi kamera -
anonym1s
őstag
válasz
twollah1976 #4108 üzenetére
Hali.
Julius eleje ota itt vagy a topikban es meg csak most jutottal el addig hogy kezbe vegyel egyet eloben?
Ennyire ne kapkodj a vasarlassal, gondold at alaposan -
Joe.36
addikt
Sorban ahogy jöttek rá a frissítések szépen emelkedett a fényerő, én autón használom, élénk mód, szerintem teljesen rendeben van minden téren, az a teszt már a múlt minden téren, mert hála az asusnak szépen javítgatja a hibákat, lassan tökéletes telefon lesz
legalább is számomra
Nekem semmi bajom a kijelzővel. Sőt sony z1c után maga egy álom
Valaki már írta itt hogy kb 400 körül van a fényerő értéke most. -
maggi1886076
addikt
válasz
Soha nem lesz olyan szép ennek a kijelzője, mint egy Samsungnak. Főleg annak, aki samoledhez van szokva.
-
tixem
addikt
+ (#4072) Sebestyen01 köszi a válaszokat. Videóban is hasonlóan javult? Mert még a tesztképek csak-csak, de az a 720p videó az valami borzalom, a lassan 5 éves lww-m tud ilyet.
Fényerőn lehet még utólag csavarni valahogy felfelé? Sajnos amoled-hez van szokva a szemem, színhőmérsékletet a splendid-del lehet állítani, de az a fényerő érték ami a táblázatban van nem tűnik túl acélosnak és több teszt is a negatívumok közé sorolja a napfényben való olvashatóságot, illetve annak a hiányát.
Erről a kettőről mi a tapasztalatotok?
-
Joe.36
addikt
válasz
Próbáld ki az élénk módot, szerintem ott jók a színek, én úgy használom. Fekete is jó. Billentyűzet nálam nem akad se a gyári se a SwiftKey.
-
twollah1976
őstag
Tegnap volt szerencsém megmacerálni kézben, illetve asztalon egy Zenfone 2-t.
Hiába ívelt a hátlap, annyira nem billeg, mint amennyire én arra előzetesen számítottam.
A kijelző nem rossz, a feketék sápadtak, a Samsung Galaxy Note 3 Super AMOLED kijelző feketéje után minden fekete sápadt.
A gyári billentyűzet lagolt, de úgy látszik egy valami Lollipop feature, mert Note 3 alatt is lagol (gyári és az ai.type Billentyűzet plusz), viszont Samsung Galaxy TabPro 8.4-en Kitkat alatt nem lagol a billentyűzet (gyári és az ai.type Billentyűzet plusz).
A képernyő lezáró gomb kicsit furcsa helyen van, de szerintem szokható.
Összességében meggyőzött a telefon.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Sebestyen01 #4106 üzenetére
Ez a gyarinak a herélt változata.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
maggi1886076 #4105 üzenetére
Pedig benne van
-
langward
tag
válasz
maggi1886076 #4103 üzenetére
Ez a gyári romban mindig is ott volt nem?
ZenUI alap funkció
-
maggi1886076
addikt
SuperZen R21 romban komoly változtatások történtek
2015.11.25 2.20.40.139 base
Way behind, so I do apologize
Default Grid Size is 4x5. This can be easily changed in the future. -
Joe.36
addikt
Szerintem is mindenki hibázhat, de legalább vissza adták a pénzt... Bár így sem igazi...Sajnálatos ami történt... De szerintem lehet ott vásárolni nyugodtan.
Én ott vettem a telefont, a tokot, a fóliát, azt kaptam amit vártam, a tok nagyon jó, és a fólia is nagyon minőségi darab, nem lehet össze hasonlítani a noname után gyártott cuccokkal.
Bár biztos egy Nillkin üvegfólia a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest