Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
bostone #2284 üzenetére
Igen az XDA-ról is szedtem. A legeslegfontosabb a twrp fájl. Nekem az első nem volt jó, ki is vert a viz, a második viszont már simán felment. Ezt nem tudom honnan szedtem, de szerintem a twrp weblapján találhatsz megfelelőt, csak nagyon vigyázz, hogy az android verziódhoz valót tegyél fel, mert ellenkező esetben tégla lesz. A ROM-ot (Cromi-X) XDA-ról töltöttem,. Többféle ROM-ot is próbáltam, jók is voltak, meg nem is, de ezt találtam a legjobbnak, mert itt megmarad minden olyannak, mint a gyári rendszerben, és a progik is szinkronizálódnak az Asus-ról, úgyhogy szinte hozzá se kell nyúlni és máris a korábbi rendszeredben találod magad, ráadásul fürge, és hibamentes (legalábbis eddig :-) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest