Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pergabb senior tag válasz  Lalikiraly

üzenetére Lalikiraly

üzenetéreAmúgy is jobban jársz egy asztali géppel, pláne ennyi pénzből, nem vagyok apple fan, de vmit cipelni kell, akkor egy m1-es sima air is jobb választás, nincs meleg, tényleg bírja egész nap, játszani nem fogsz, de majd szépen haza érsz egyszer   
- 

- 

Cucuska2 addikt válasz  Lalikiraly

üzenetére Lalikiraly

üzenetéreLali, nem szoktam veled sokszor egyetérteni, de száz százalékig ezen a véleményen vagyok én is! 
- 

Hála az égnek, hogy nincs rajta numpad. Gyűlölöm nettóban. Pedig én mocsok sokat gépelek... És nagyon zavar, hogy eltolja a billentyűzetet. És rohadtul nem is használom ki. Igazából lehetne kínálni a gépeket nummal és nélküle is szerelt billell. Amúgy meg ha már ilyen gépet veszek, hadd ne az az excelt bámuljam már rajta. Amúgy nem kevés pénz érte? A Magyar bérekhez képest ez elképesztően drága. Jó nyugaton egy tini a zsebpénzéből megveszi nyilván. Pláne az Euro miatt ott eleve olcsóbb is. az áfáról és artisjus és társairól ne is beszéljünk. Egyébként egész jól néz ki a gép. De a Lenovo Legion az egyik legbejövősebb nekem vagy az Asus TUF DASH. De hát ez csak álom... 
- 

Neurotoxin őstag Annyira nem követem, de nagyon bejön. @Chiller: A throttling egy fícsör ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) De a viccet félretéve, ezeknek a "gamer" laptopoknak úgy bezuhan a teljesítménye egyébként is, mikor az ember lehúzza a hálózatról, hogy az félelmetes. Persze, nyílván mindenki tápról használja őket. Csak a throttling miatt már rég lemondtam ezekről és már az asztali játékot is elengedtem, a konzol mellett minek. De a viccet félretéve, ezeknek a "gamer" laptopoknak úgy bezuhan a teljesítménye egyébként is, mikor az ember lehúzza a hálózatról, hogy az félelmetes. Persze, nyílván mindenki tápról használja őket. Csak a throttling miatt már rég lemondtam ezekről és már az asztali játékot is elengedtem, a konzol mellett minek.
- 

Gergello addikt válasz  Neurotoxin

üzenetére Neurotoxin

üzenetéreÉvek óta van ez a betűtípus asus gamer gépeken, csak amiatt nem kell ezt választanod. 
- 

Neurotoxin őstag Kivezetni ezt a hőt, biztosan érdemes a kijelző alatt? A billentyűzet betűtípusa nagyon bejövős, kicsit van egy military jellege. 
- 

cuebler senior tag 16" és nem fért rá egy numerikus billentyűzet, mindez 890k-ért   
- 

Qkackca őstag Egyrészt köszi a tesztet, másrészt akkor miért is nem ér sokat a tuning hatása? 
 Mert egymástól veszi el a power keretet cpu-gpu?
 Meg szokás szerint egybe mennek a hőcsövek, szépen felfűtik a másik komponenst is, szóval a hőmérsékleti limit miatt se futhatják ki magukat a dolgok.Amúgy örvendetes a 16'', tavaly miért nem voltak még/már ilyenek? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rap, Hip-hop 90'
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)