- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
Lalikiraly #17 üzenetére
Amúgy is jobban jársz egy asztali géppel, pláne ennyi pénzből, nem vagyok apple fan, de vmit cipelni kell, akkor egy m1-es sima air is jobb választás, nincs meleg, tényleg bírja egész nap, játszani nem fogsz, de majd szépen haza érsz egyszer
-
Cucuska2
addikt
válasz
Lalikiraly #17 üzenetére
Lali, nem szoktam veled sokszor egyetérteni, de száz százalékig ezen a véleményen vagyok én is!
-
Lalikiraly
addikt
Hála az égnek, hogy nincs rajta numpad. Gyűlölöm nettóban. Pedig én mocsok sokat gépelek... És nagyon zavar, hogy eltolja a billentyűzetet. És rohadtul nem is használom ki. Igazából lehetne kínálni a gépeket nummal és nélküle is szerelt billell. Amúgy meg ha már ilyen gépet veszek, hadd ne az az excelt bámuljam már rajta. Amúgy nem kevés pénz érte? A Magyar bérekhez képest ez elképesztően drága. Jó nyugaton egy tini a zsebpénzéből megveszi nyilván. Pláne az Euro miatt ott eleve olcsóbb is. az áfáról és artisjus és társairól ne is beszéljünk. Egyébként egész jól néz ki a gép. De a Lenovo Legion az egyik legbejövősebb nekem vagy az Asus TUF DASH. De hát ez csak álom...
-
Neurotoxin
őstag
Annyira nem követem, de nagyon bejön.
@Chiller: A throttling egy fícsör
De a viccet félretéve, ezeknek a "gamer" laptopoknak úgy bezuhan a teljesítménye egyébként is, mikor az ember lehúzza a hálózatról, hogy az félelmetes. Persze, nyílván mindenki tápról használja őket. Csak a throttling miatt már rég lemondtam ezekről és már az asztali játékot is elengedtem, a konzol mellett minek.
-
Gergello
addikt
válasz
Neurotoxin #5 üzenetére
Évek óta van ez a betűtípus asus gamer gépeken, csak amiatt nem kell ezt választanod.
-
Neurotoxin
őstag
Kivezetni ezt a hőt, biztosan érdemes a kijelző alatt? A billentyűzet betűtípusa nagyon bejövős, kicsit van egy military jellege.
-
cuebler
senior tag
16" és nem fért rá egy numerikus billentyűzet, mindez 890k-ért
-
Qkackca
őstag
Egyrészt köszi a tesztet, másrészt akkor miért is nem ér sokat a tuning hatása?
Mert egymástól veszi el a power keretet cpu-gpu?
Meg szokás szerint egybe mennek a hőcsövek, szépen felfűtik a másik komponenst is, szóval a hőmérsékleti limit miatt se futhatják ki magukat a dolgok.Amúgy örvendetes a 16'', tavaly miért nem voltak még/már ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest