- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Nézd , ha ez 360-as EURHUF-al 720.000 forintra jön ki, akkor 320-as euróval kijönne mondjuk 640.000 forintra. 640K-ért egy 2060-as laptop az mi ? Én mikor elkezdtem olvasni , látva, hogy a házra is figyeltek meg minden (alu+mg) , betippeltem mondjuk egy erős 450-et , de ebbe már komolyan benne van az a prémium ház. Azért ne hülyéskedjünk már , i5 + 1650Ti Legion lapost lehet venni 300k-ért. Ebben van egy picit erősebb proci és egy kb egyel nagyobb vga , eközben 130%-al drágább lol. Ez a gép 720 ért egy ultimate vicc ,annyiért lehet venni razer blade 13/15 , bármit. Alienwaret is. Ez az ár egy vicc. Plusz ahogy felettem is írták , megint ott tartunk, hogy 700 (HÉTSZÁZ) ezer forintért nincs TB3 ? Azt hogy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Amazon Fire TV stick/box
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag ÚJ Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Shure Podcast mikrofon
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest