- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen gépet, Ryzen 9, 1TB, 24GB, GTX 1660 Ti verzióban.
Vásároltam hozzá egy USB3.0-s dokkolót is HZ-3A típusút.
Ma kezdtem el használni dokkolóval a notit.
Külső monitorra rá van kötve HDMI-n a dokkolón keresztül és azt vettem észre, hogy a képminőség sokkal rosszabb, mint a beépített kijelzőn, és annál is, mint amikor a notebook HDMI portján kötöm monitorra.
A monitor egy Lenovo ThinkVision 24"-s, aminek a DVI bemenetén van egy HDMI átalakító, hogy a HDMI belemenjen.
Van egy kb 10ezer Ft-os USB C hama dokkolóm, azon kirakva HDMI-re teljesen jó a kép.
Driver fent van a dokkolóhoz, anélkül nem is megy a dokkolóval semmi sem. BIOS frissítés is megvolt.
Valakinek esetleg ötlet?
Egyébként vissza fogom küldeni a dokkolót, mert amit kaptam töltőt hozzá, azzal tölteni se tudom a notit, hiába van hozzá 3 féle fej is, egyik sem jó.
Csak kíváncsi vagyok, hogy a dokkoló lehet rossz, vagy a 3.0 usb-n így menne ki a dokkoló HDMI kimenetére a kép esetleg?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged