Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris17
aktív tag
Ez valami star wars battleship ?
-
themccormic
tag
En evek ota ASUS ROG gepekkel dolgozok (rampage 2,3, tytan) es sose volt vele gondom. Otthoni gep is egy Rampage III X, a napkban pedig pont ezzel a szeriaval volt dolgunk. Megbizhato, szamomra halk is volt, es hiabba volt huzva es futott minden mag 100-on napokon at, 63 fok fele sose mentem.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
marcell0204 #214 üzenetére
Ez a ház max 15-20k-t érhet. Amúgy az ASUSnak nem a ROG, hanem az ARES márkaneve az ami luxustúlárazást jelent.
-
marcell0204
csendes tag
Szerintem nincsen túlárazva!
ha megnézitek például az www.users.hu honlapot ott össze lehet rakni gépet.. és reális áraik vannak ..Próbáld meg ugyanezeket az alkatrészeket.
Több mint 1 millára jösz ki veleés akkor nem számoltuk bele az "ajándékokat"
Nem azt mondom h ez a hűú de f@sza konfig mert ebből az árból teljesítményben sokkal jobbat is ki lehetne hozni pl egy 7990 es amd karival ....
meg egy másik procival
de alapból a proci és a vga kerül 600k ba...meg a ramok is majdnem 100k meg a ház is sztem min annyi
bár én nem értem a komplett konfigok árait mert véleményem szerint olcsóbbnak kéne lennie mintha otthon lenne összerakva mert relatíve sok alkatrészt vásárolsz .. és pl nem csak külön külön...
Az összerakásért meg ne számoljanak felárat 1,2 millánál sztem
Meg am nem is olyan nagy ördöngőség ezt összerakni főleg nem ilyen faxa rendezetlenséggel mint ahogyan ez van
nah ennyi volt a monológom
-
speed.fox
csendes tag
Nem tudtok helyet ahonnan a házat lehetne külön beszerezni?
-
Lei559
tag
Mother of god. o.O
-
royalka
őstag
Tyú de tetszik ez a szétnyílós feeling. Áhh de nagyon jó. Nem érdekell hogy nézki, vilagít, meg mozog. Áh karácsonyra kérek 2-t.
-
Suker10
tag
válasz
WayneGace #33 üzenetére
Az lehet, de nem ilyen alkatrészekből.
Ez az alaplap ~100 000 Ft, a processzor ~250 000 Ft, a videokártya 300 000 Ft felett, a hangkártya ~50 000 Ft. Ez már 700 000 Ft felett van. A maradék szerintem maximum 300 000 Ft.
~1 millió Ft lehet az ára. A feléből ezt nem rakja össze senki. -
xysdrtz
tag
A ház külseje egy feketére fújással már alakulna, de az, hogy az alján nincs szellőzőnyílás és a táp bentről szívja a levegőt.... RÉMES!
Másrészt nagyon elszálltak az árakkal, főleg a a CG8890-el
-
xmaas
őstag
Erdekesen nez ki a haz de szepnek nem mondanam, jot rohogtem hogy milyen nagylelkuek hogy adnak ingyen "gamer" billentyuzet/eger parost 600 ezer forintert es 1,2 millaert
-
hommeros
őstag
Mint valami 70-es évekbeli önjáró robotkoncepció zs kategóriás amcsi filmhez
-
sixpak
nagyúr
Bird, xatos3: persze, nyilván hülyék mindenhol vannak, de több a szegény mint a b@lfasz. Akkor maradjunk annyiban, hogy a 90 százalékuk a nehéz anyagi körülményeikből fakadóan vesz szart, olcsón, a maradék pedig azért mert lusta, igénytelen, hozzá nem értő etc. :-)
-
Argos
őstag
Nem tudom miért, de nekem első ránézésre - meg másodikra is- egy macskahordozó jutott eszembe erről a PC házról...
(na, nem ez, hanem olyan doboz)
Ahogy olvastam, kb a minősége is ott van, mint ha egy makkahordozóba' laknának a hw elemek.
Ennyi léért azért többet várna az ember fia. De, legalábbis jobban ügyelhettek volna a részletekre. -
wutuka
aktív tag
Senki nem szólta le a TESCO-ban műszaki cikket vásárlót,aki olcsón akar vásárolni,mert arra van kerete,ráadásul nehezen több hónapon át való kuporgatással! Magam is ezt a réteget erősítem.Ez a réteg itthon nagyon széles! Itt a félmilliós,illetve 1 milliós gépet megvásárlók ,,igénytelenségéről,, beszélgettünk!
-
Bird
addikt
Nem vettem magamra, csak reflektáltam rá!
Az a baj, hogy az csak egy dolog: a tecsós pc 50k.... A nagyobb probléma az, hogy nézd má asszony csak 50k ez a számítógép, jön a suli meg kő venni. A többségnek eszébe nem jut utánanézni, hogy mire lehet használni az adott konfigurációt. Szóval arra célozgatok, hogy mentalitásban, felfogásban is változni kell ahhoz, hogy számítógépet ne a konzervek mellől vásároljunk. Persze a többség későn rájön a saját kárán, hogy nem kellett volna megvenni a dzsunka rizsliszt balra számítógépnek nevezett vashalmazt a gyereknek...
Ugyanez vonatkozik nálam pl. a kerékpárra is....
sixpak:A vevőnek mindig igaza van!
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Biztosan azért, mert Tesco mindenhol van és nem mindenki engedheti meg magának a több százezer forintos pc-t, de azért érdekli őket, esetleg van egy-két gyerekük, akik szintén szeretnének netezni vagy játszani, úgy ahogyan a többi tehetősebb gyerek az osztályban. Erre apuka és anyuka mit csinál? "Itt a Tesco, ott láttam már ötvenezerért gépet." Megveszik, mindenki boldog és ez így van jól.
Vagy tényleg komolyan azt gondolja valaki, hogy azért veszik meg ott az alacsony árú és nyilván szar gépeket, mert igénytelenek és/vagy nem értenek hozzá?
Ostoba dolog lenne emiatt lenézni embereket, biztosan ők is megvennék a jót máshol, de a legtöbben nem tehetik meg sajnos.
Remélem ez elég nyomós érv. -
Bird
addikt
Értem a jelenséget. Magamból indulok ki: Ha nem értek valamihez "felnyitom" a netet aka. Vágási Feri és tájékozódom, kapok egy képet az adott "problémáról". A számítógép vásárlás sincs másképp...
Persze az is igaz, hogy MO-n a felnőtt lakosság majdnem fele digitálisan analfabéta.
-
xatos3
senior tag
bemegy a boltba és azt mondja neki az eladó:
a félmillás nagyon állat
az egymillás meg űbermegabrutálállat,
melyiket kéri?(meg ha nem lenne ilyen mediamark kateg eladó, akkor felajánlaná hogy épít neki egy ilyet pl egy cosmioII-be igényesebben, okosabban - magamból indultam ki mint jó eladó)
-
wutuka
aktív tag
Ez a konfiguráció kimondottan azoknak készült,akik nem szeretnek foglalkozni számítógép alkatrészek válogatásával,összeszerelésével,nincs is rá idejük,sokat dolgoznak-sokat is keresnek,szeretik a márkás cuccokat,az igényeik magasak, kettő perc alatt le szeretnék tudni ezt a problémát.
Vannak ilyenek bőven a fizetőképes országokban,néhány nálunk is. Ha pedig így van,akkor az ASUS-nak gondolom megéri.Van hozzá embere,,jó,, fizetésért Kínában,alkatrészei is,tehát minden adott az extra profithoz,csak ki kell használni! -
Dyingsoul
veterán
Ronda, csúnya, ocsmány, drága, ronda ronda, ronda, drága, parasztvakítás.
Jah és majdnem elfelejtettem: ronda is.
-
xatos3
senior tag
ennyi pénzért ilyet? szégyeld magad asus
-
Mardel
őstag
Jó persze.
Csak nálam szempont volt a slim, hogy valamivel halkabb legyen, hogy elférjen egy üveg egérpad mellett (icemat), ami kb 8 éve megvan és legyen pár multimédiás gomb rajta.
Pause/Play, Stop, és a némítás gombokat szeretem, többit annyira nem használom közülük.
Régi fülesem meg ez volt, csak feketében.
Még mindig működik, csak a hangerő potmétere koszolódott be és tekerésnél recseg, viszont kb 3 év után lecseréltem a fülest, mert elengedte a ragasztás a fülvédőt és levált. Persze meg lehet csinálni, csak annyira nem érdekelt, mai napig megvan a szekrényben.
Őt egy Sennheiser HD-555 váltotta, bár anyaghasználatban nálam leszerepelt a Sennheiser, kb 4-5 éves, de a csúszkáknál már kisdarabok letörtek a műanyagból, meg berepedezett a csúszka tetején a műanyag. A fülvédő szövet meg nagyon tud koszolódni, zsírosodni takarítani meg nem könnyű. -
Archer
őstag
Az igen. Ez az Imperial Star Destroyer formaterv iszonyat ocsmány/gagyi. A "kábelmenedzsment" meg kb. olyan mint az én házamban, kábelkötegelővel összefogattam nagyjából őket, hogy a ventik ne darálják be aztán cső. Ház belseje szintén nagy hasonlóságot mutat az én házammal csak nekem nincsenek ilyen műanyag bizb@szok meg kb. a P3-as korszakban vettem. Ezek szerint az itthon összedobott gépem ROG szintet képvisel, meg vagyok nyugodva
-
Mardel
őstag
Ehhe, max egy olyan billt vennék aminek világítanak a gombjai éjszaka, hogy ne kelljen villanyt kapcsolni, de azt se 30-ért.
Már kb. 5 éve nyúzok egy genius slimstar billt eddig csak az A-S-D-W-E-Y gombokról kopott le a betű de sosem vertem szét.
Igaz ezt könnyű pótolni, mert kb 2500 Ft volt. -
korion
senior tag
válasz
mickemoto #158 üzenetére
Itt a Hardveren is rengetegen felszámolnak +pénzt,csak mert egyben akarja eladni a konfigját!
bár kezd alábbhagyni ez a tendencia!
egyszerűen szégyen,h ezzel jönnek ki!
mindegy az,h honnan nézzük,főleg úgy,h kb 3 éve láttam egy Hp gépet,lehet szerver volt,de annak 1000szer jobb volt a kialakítása!erre rá legyen csak 2 év,de kijön az Asus egy Alienmásolattal amiben külsőleg,és belsőleg is nagyot hibáztak! -
válasz
Rypejakten #90 üzenetére
Picivel drágább az Asetek, de relative tényleg sokkal olcsóbban kijön az ember. Túlárazott..
-
ch003067
addikt
Nekem is ez volt az első kérdésem....
Ez a ház se jobb, mint egy 1000 éves Codegen ház, legalábbis a minőségét tekintve.... Egyet rávágsz a tetejére, aztán úgy csuklik szét ahogy lehet.... Kb csak arra van, hogy a vérpistikk megvegyék, mert hogy " juuuj milyen transformers feeling " de közben semmire nem jó...
-
mickemoto
őstag
válasz
->Raizen<- #164 üzenetére
Ez így már rendben van.Mondjuk ennyi felárért el is várható.
-
válasz
->Raizen<- #164 üzenetére
Tehát ha megírtam egy lemezt és írnám a következőt, akkor kijönnek kicserélni nekem?
-
-
bacsko42
tag
Ennyi pénzért kávét nem főz?
-
Mardel
őstag
válasz
mickemoto #158 üzenetére
Pedig szgepeknel ez ilyen.
Az emelt ar tartalmazza a szerelesi koltseget, a haztol hazig garanciat, a csomagolast stb.
Kb.olyan mint egy apple gep, kiveszed a dobozabol es hasznalod. Plusz meg egy kis felar azert mert az As(n)us rakta ossze.
Viszont itt nem az a celkozonseg aki ossze tudja rakni maganak a gepet. Hanem a teljesen 1 bites emberek, akik megtudjak fizetni es nem konzolt vesznek.
Nem erdeklik oket a technikai reszletek, se a fogyasztas. A melegedes is csak akkor erdekli, ha mar az alaplap allitja le a gepet a proci vedelmeben. -
mickemoto
őstag
Nem értem miért nem olcsóbb egy ilyen komplett gép mint ha alkatrészeiből összeválogatnám.Ennek így semmi értelme nincs.Más területeken mindig pont az a költségesebb ha részegységekből állít össze valaki valamit.
-
dangerzone
addikt
Az azért vicces, hogy a videón hiába nyomja meg a ház "spm" fokozatát, nem történik semmi. Csak második, erősebb nyomásra reagál a visszazárás.
-
defi
tag
Elképesztően gagyi
-
Nekem csak a ház tetszik az egészben,az ára horribilis.
Ha kapnék egy ilyen házat,rendesen kipofoznám... -
-
Mokó
aktív tag
a szürke hátlap valami ocsmány amugy elég pöpec..meg talán chieftec vagy giga táp van benne igy ránézésre...namindegy,biztos csak ideiglenes,szerintem még az alaplap se volt rákötve csak a "moddingelektronika"
-
_Atesz
addikt
A kisebb konfigról érdemes beszélni, amin mindenképp változtatnék az Asus helyében, az SSD, szerintem legyen inkább 1x 256GB mintsem 2x128. Nem kell az a raid 0, de ez az én véleményem. Vinyónál szintén 1x2TB, mintsem 2x1TB.
Tápegység pedig inkább egy Enermax x650.
Amúgy utánaszámoltam és alig jönne ki olcsóbban, ha az ember maga rakná össze, szóval árban azért nem olyan rossz, persze nem nekünk magyaroknak.. -
_Atesz
addikt
Nem feltétlen a ház és a szellőzés tehet a magas CPU hőmérsékletről, hanem bizony előfordul,. hogy maga az intel: [link]
-
Zimmy88
tag
Nekem tetszik a mindkét ház (főleg a drágább, azzal a motoros nyitással) persze egy-két apróságtól eltekintve (pl. festés). De ha valaki az ilyen - csak vagánykodásra jó - dolgokról le tud mondani, feleáron összerak egy ilyen konfigot.
Mondjuk egy darabig tuti élvezném, hogy visszatérnek a 15évvel ezelőtt kihalt turbo-gombok, amivel Transformerré változik a számítógépem
-
Ati1979
veterán
Van aki megveszi. Jól hangzik ASUS ROG gamer edition. Fel lehet vágni vele.
Van akinek ez komoly pénz ér. Vér Pistikét nem érdekli milyen táp van benne. Őt nem érdekli mi van benne, csak legyen transformeres külső, és jó drága legyen hogy elmondhassa az iskolába / óvodába.
Meg menjenek rajta a játékok persze.Ennek a gépnek a célközönségét nem érdekli annyira mi van benne. Ezért nyugodtan spórolhat néhány dolgon az asus.
Én már ha ennyit adnék gémer gépért innen választanék.
Ezek legalább igényesek... -
tajcsi
őstag
Na jó, ha kicsit szemet hunynék felette, a ház külsőre elmegy..más tészta az anyaghasználata...de a belső...hát ez valami vicc kategória...bár minden ROG kiszerelésben jönne, a hűtők, ventik...nemígy, mint a bolhapiaci bazáros tákolmány..
Bár szerintem kár ezen filózni..a kérdés az, hogy tényleg ennyire igénytelenek lennének az emberek? -
Neovenator
senior tag
Undorító, igénytelen, bazári, szánalmas.
-
-
vimes
senior tag
Hogyhogy ekkora a különbség a két gép ára közt? Nem sok ez egy kicsit?
-
Ati1979
veterán
válasz
tranceplanet #127 üzenetére
A mai nap legjobb hozzászólása!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
-
Választottak volna Delta, Sirtec, Seasonic táp közül
Késő van, de amúgy mi votl vele a gond?
Delta tápok elég stabilak, pl Chieftec GPS széria is ez volt régen
@tajcsi: Corsair-t én már nem emlegetem... Nincs lassan Seasonic belsős tápjuk... javarészt CWT / oké, nincs vele gond... habár / és pl Chicony belsős tápjaik vannak
Kivétel az AX az más tészta... De a többi mind áldozata lett a profitnak
-
törölt tag
válasz
Na akkor most már tudjuk magyar néven mit takar ez a ROG házikó
-
Az ám
Acbel Polytech teljes nevén
egyszerűen nem tudok benne megbízni.. Lehet lesz nekik valamikor jó szériájuk, de ők is eljutottak oda, ahova az ATNG... volt jó, de most rossz...
Inkább választották volna a Delta, Sirtec, Seasonic közül.. De persze a haszonkulcs volt a cél... ahogy elnézzük ezt
-
tranceplanet
addikt
Ritka Ocsmány Gép
-
Dr. Akula
félisten
"Kicsit" drága.
-
DEJVID
őstag
Miért kell ekkora rács a ventiálátorokra, azon kívül, hogy meggátolja a légáramlást?
A HP ilyen jellegű gépe úgy 6 évvel ezelőtt százszor mutatósabb volt.
-
tajcsi
őstag
Milyen fos táp az majd másfél milláért???
-
H.Ezredes
őstag
válasz
ViiiiktorOC #2 üzenetére
Nekem is szemet szúrt. Igénytelennek ha valóban. Viszont a teljesítmény kárpótol és ritkán nézed a ház belsejét
-
Indy69
aktív tag
Újgazdag gyerekeknek hiánypótló termék
Ennyi pénzből halkabb gépet is lehet csinálni ,nesze neked víz,Amúgy tetszik de ha tehetném se kéne inkább összeraknék az árából jobbat mert az izgalmasabb
-
leviske
veterán
Hát nem tudom. Ennyi pénzből még mindig inkább egy AlienWare... Ahhoz még Dell-féle Ubuntu támogatás is jár arra az esetre, ha a Valve sikerrel járna.
-
atok666
őstag
válasz
RetepNyaraB #116 üzenetére
A gazdag apukanak tuti, hogy idiota a gyereke?
Mi a ketto kozott a parhuzam? Gazdag apuka gyereke valoszinuleg kevesbe lesz idiota mint az atlagember gyereke/
Atok
-
Ez kissé elavult hozzászólás lesz, csak szíven ütött
Én Németországban élek és elég jó fizetésem van itteni viszonylatban is, nemhogy hazai szerint. kb 600 euróból raktam össze azt, ami az adatlapomon van. Oké, hogy fele annyit (se) tud mint ez a förmedvény. Nade a4000 plusszos árcetli euróban engem is lefordít a székről, főleg, ha a végeredményt nézzükEzt nem épelméjű júzereknek találták ki, hanem sokpénzes apukák idióta gyermekeinek; villogni. Uff.
-
tatabánya
senior tag
tök jó itt olvasni, hogy mki ilyen meg olyan gépet rakna össze ennél kevesebb pénzből, de akkor gondolom ezek az egyének nem járnak étteremben, nem rendelnek pizzát, sőt hogy aktuálisak legyünk egy gombóc fagyit se vesznek, mert ezeket mind el lehet otthon készíteni harmad annyi pénzből is
az összeszerelésnek és a op. rendszernek is van ára amit nem kalkuláltok bele és mellé még jön remélhetőleg a házhoz jövős garancia is.. -
atok666
őstag
válasz
fermacht1994 #48 üzenetére
Nehez elkepzelni, h vkinek nem kulonosebb tetel masfel millio forint? Nem akar apron meg bazarban keresgelni, meg szerelgetni. Megrendeli, hazhoz hozzak es jatszik/dolgozik vele. Mitol barom o? Attol, h megengedheti maganak a masfel milios gepet? Vagy miert? Erre kivancsi lennek....
Atok
-
grozam
tag
Hááát... Nem is tudom... Az ára nagyon sok, akármerről nézem.
-
törölt tag
Most ne finomkodjunk ez a ház egyszóval: SZ@R, ilyen tré színösszeállítás, na meg az ár... Menjenek a tudják hova
-
myckie2
őstag
Nem értem ebben a teszt példányban miért nincs lefeste teljesen a ház? Mert a végleges verzióban a ház hátulja már fekete. Bár ettől még ronda és drága marad.
-
rulla
tag
Aberrált, fájdalmasan erőltetett dizájn, cserébe legalább jó sokba kerül.
-
törölt tag
Ezt valami fiók belső sarkából kaparhatták elő, vagy 5-éve felejthette ott egy mérnök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Szerver Dell PowerEdge r610
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 90.000 ft -tól elvihető RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest