- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Nekem tegnap érkezett meg 1 Asus IPS panelű 24" monitor ( 6 ms). Előtte Benq TN 22" (5 ms) monitor használtam. Játékok közben a v-sync mindig ki van kapcsolva. (több fps) A csere után azt tapasztaltam, hogy az új monitornál nincs kép szétesés
.Biztosan jó lesz, ez az új sync, de h még ezért is fizessen az ember...nem elég h jó vga, monitor+kalibrálás (én nem kértem), de még a monitor tudásáért is fizetni kell. Ez azért már túlzás az Nvidia részéről. Az AMD szintén dolgozik, h az általa gyártott vga-kon is legyen hasonló. (azért majd nem kell fizetni)
A monitor nagyon szép, de kár h TN panel és azért az árért már professzionális monitorokat is lehet kapni. Szerintem túlárazott, mint minden újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.