Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Nekem tegnap érkezett meg 1 Asus IPS panelű 24" monitor ( 6 ms). Előtte Benq TN 22" (5 ms) monitor használtam. Játékok közben a v-sync mindig ki van kapcsolva. (több fps) A csere után azt tapasztaltam, hogy az új monitornál nincs kép szétesés
.
Biztosan jó lesz, ez az új sync, de h még ezért is fizessen az ember...nem elég h jó vga, monitor+kalibrálás (én nem kértem), de még a monitor tudásáért is fizetni kell. Ez azért már túlzás az Nvidia részéről. Az AMD szintén dolgozik, h az általa gyártott vga-kon is legyen hasonló. (azért majd nem kell fizetni)
A monitor nagyon szép, de kár h TN panel és azért az árért már professzionális monitorokat is lehet kapni. Szerintem túlárazott, mint minden újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- OLCSÓ MONITOROK
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged