- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Nekem tegnap érkezett meg 1 Asus IPS panelű 24" monitor ( 6 ms). Előtte Benq TN 22" (5 ms) monitor használtam. Játékok közben a v-sync mindig ki van kapcsolva. (több fps) A csere után azt tapasztaltam, hogy az új monitornál nincs kép szétesés
.
Biztosan jó lesz, ez az új sync, de h még ezért is fizessen az ember...nem elég h jó vga, monitor+kalibrálás (én nem kértem), de még a monitor tudásáért is fizetni kell. Ez azért már túlzás az Nvidia részéről. Az AMD szintén dolgozik, h az általa gyártott vga-kon is legyen hasonló. (azért majd nem kell fizetni)
A monitor nagyon szép, de kár h TN panel és azért az árért már professzionális monitorokat is lehet kapni. Szerintem túlárazott, mint minden újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gaming notebook topik
- Asztalos klub
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest