- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
t72killer #110 üzenetére
Miért látnál? KB.Max. 2 éve vannak ilyen megjelenítők... Kellően még a mai csúcs sli kártyák is nehezen hajtják ki... Gyerekek ez ízlés és egyéni igény kérdése... Én például egy 65"-os 4k-s megjelenítőt, semmilyen többmonitoros rendszerre el nem cserélném. De szerintem evvel nem csak én vagyok így...
-
TTomax
félisten
válasz
t72killer #62 üzenetére
Én inkább úgy látom,hogy csak a fikázás megy,teszik ezt olyan emberek akik még sosem látták a monitort.Meg a "27"-ra minek ennyi pixel"... arra amire én használom,arra soha nem láttam még eddig jobb monitort mint ez az Asus...teszek a betekintési szögre,mert túl van misztifikálva 27" meg 24"-on de arra marha allergiás vagyok,ha fordulok egyet akkor ne húzza a képet, a Gsync egy marha dolog főleg mostanában amikor tonnaszámra jönnek az optimalizálatlan játékok...lehet fikáznia monitort az árért,csakhogy nincs más alternatíva,ez egy rétegtermék,mint ahogy a profi monitorok is a több millás árcédulával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest