- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Miért látnál? KB.Max. 2 éve vannak ilyen megjelenítők... Kellően még a mai csúcs sli kártyák is nehezen hajtják ki... Gyerekek ez ízlés és egyéni igény kérdése... Én például egy 65"-os 4k-s megjelenítőt, semmilyen többmonitoros rendszerre el nem cserélném. De szerintem evvel nem csak én vagyok így...
-
TTomax
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
Én inkább úgy látom,hogy csak a fikázás megy,teszik ezt olyan emberek akik még sosem látták a monitort.Meg a "27"-ra minek ennyi pixel"... arra amire én használom,arra soha nem láttam még eddig jobb monitort mint ez az Asus...teszek a betekintési szögre,mert túl van misztifikálva 27" meg 24"-on de arra marha allergiás vagyok,ha fordulok egyet akkor ne húzza a képet, a Gsync egy marha dolog főleg mostanában amikor tonnaszámra jönnek az optimalizálatlan játékok...lehet fikáznia monitort az árért,csakhogy nincs más alternatíva,ez egy rétegtermék,mint ahogy a profi monitorok is a több millás árcédulával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 10" Full HD Érintőképernyő - Crestron M201923006 TS 1070 Touch - Piaci ár alatt
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest