Új hozzászólás Aktív témák
-
zz top
tag
Így van, ízlés, és egyéni igények kérdése.
Ha létezne mondjuk egy 65 colos, 4 vagy 5 az 1-hez arányú, hajlított, 144, vagy több hertzes, magasfelbontású, jó képminőségű, színhűségű, ips-glow és backlight bleed mentes, állítható magasságú monitor mondjuk 200 ezerért, akkor rohannék is a boltba érte, kéne az eyefinity a halálnak.
De sajnos nincs ilyen, és vagy 15 évig nem is lesz, amilyen gyorsasággal a kijelzők technológiája (nem) fejlődik.
1 mm vékony (rendkívül fontos) tapitelefon, az persze lesz, az kell a népnek, abban van a pénz. -
zz top
tag
"Nehogy már azt mond, hogy nem zavaró a monitorok szélei?"
Jó pár évvel ezelőtt összeraktam egy Eyefinity-t, 3 darab ugyanolyan 5:4-es, 19 colos TN monitorból. Volt rajtuk vagy másfél centi káva, vagy több, azaz kétoldalon összesen kb. 3 centi takarás a képből.
Azt tudom mondani hogy még a vastag kávákkal együtt is nagyobb élmény volt rajta fps-t játszani, mint a jelenlegi 1 darab P2414H-n, pedig ez nem egy szar monitor. Persze igen, volt olyan játék, ahol mondjuk kitakart valamit a menüből a káva, az mondjuk kicsit idegesítő, de kb.ennyi. Ráadásul TN- monitorok voltak, azokból is valam irodákba orientált hulladék, 16 vagy 25 talán ms válaszidővel. -
-
zz top
tag
4K? Ne viccelj már.
Szerinted mi a jobb egy szimulátorhoz, egyetlen nyomorult 16:9-es 4K-s monitor vagy 3 darab 16:9, vagy mégjobb, 3 darab 16:10 (persze ha még forgalmaznának ilyet, 1-2 kivételt leszámítva)Számomra Field of View a lényeg. Az például, hogy a kép szinte körbevegyen. És pont erre van kitalálva a hajlított monitor is, főleg ha legalább 21:9 formátumú. (Viszont egy 21:9-es szerinem kevés, akkor máx inkább 3 darab 16:9-es kell). Az hogy repülés közben oldalra is látok, és nem kell TrakIR-el bohóckodni, az nagyon sokat számít.
Egy 4K-s monitoron mivel lesz több a FOV? Szerintem semmivel. Ugyanannyit látsz mintegy mezei 16:9-es 1080-as monitoron, csak max nem kell mondjuk élsimítást használnod, a megnövekedett pixelszám miatt.
Az hogy most munkára jobb a 4K, azon meg ne vitatkozzunk, valakinek igen, valakinek nem. -
Én is irtózom tőle, de bizonyos szitukban meg tudom érteni. Ha pl csak horizontálisan kell a sok infó, akkor jó a 3db moncsi egymás mellett, ennyire elnyújtott példányt (~5:1, 60"?) nem árulnak. Ha nem kell Krízist futtatni, hanem csak meló, vagy régebbi játékok, akkor egy elég sok displayporttal megáldott kari (pl GTX 970) simán elvisz 3db 4k monitort is
.
-
WZP
aktív tag
Nem számottevő. Még profi szintű játékosoknál sem zavaróak az IPS-ek 8ms körüli idejei. [lag classification] részhez görgess le.
-
WZP
aktív tag
singleplayerhez biztos beválik, bár én ott se tűrném a 30fps-t... de multi shooterhez egyszerűen nem jöhet szóba a v-sync egyik formája se az input lag miatt.az se világos, hogy ha most van 300fps-em, akkor ezzel a g-syncel 60Hz-es monitornál azt lekorlátozza 60-ra ? az is elég vicces lenne... szóval marad örökre a screen tearing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest