- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
IamMenyus #27 üzenetére
Azért kiváncsi lennék hogy hányan nyomják kompetitiv FPS módban.
Egyébként még valami nem értek: nézzünk egy lassú monitort, 10-12 ms válaszidővel. Adjunk hozzá még 10-12ms-ot egyéb nyalánkságokra (jelfeldolgozás pl), így kapunk mondjuk 25ms késleltetést.
Ez a másodperc 40-ed része (az én több éves, egyáltalán nem gamer DELL U2311-em szintje, kb). Egy gyors gamer monitor tudjon mondjuk 5ms teljes késleltetést (merthogy jelfeldolgozás ott is van, meg nem csak g2g értéket nézünk)...a különbség tehát kb 20 ms, ami két századmásodperc, vagy ha úgy tetzuik a másodperc 50-ed része. Ennyi a nyereség. Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki ezt egyáltalán észreveszi, azt meg végképp nem hogy meghatároző előnyként tudja kihasználni.Nem lehet hogy valami más lesz ott a háttérben, amiért ezek a monitorok jobbak az általad említett kompetitiv FPS célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest