- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
IamMenyus #27 üzenetére
Azért kiváncsi lennék hogy hányan nyomják kompetitiv FPS módban.
Egyébként még valami nem értek: nézzünk egy lassú monitort, 10-12 ms válaszidővel. Adjunk hozzá még 10-12ms-ot egyéb nyalánkságokra (jelfeldolgozás pl), így kapunk mondjuk 25ms késleltetést.
Ez a másodperc 40-ed része (az én több éves, egyáltalán nem gamer DELL U2311-em szintje, kb). Egy gyors gamer monitor tudjon mondjuk 5ms teljes késleltetést (merthogy jelfeldolgozás ott is van, meg nem csak g2g értéket nézünk)...a különbség tehát kb 20 ms, ami két századmásodperc, vagy ha úgy tetzuik a másodperc 50-ed része. Ennyi a nyereség. Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki ezt egyáltalán észreveszi, azt meg végképp nem hogy meghatároző előnyként tudja kihasználni.Nem lehet hogy valami más lesz ott a háttérben, amiért ezek a monitorok jobbak az általad említett kompetitiv FPS célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest