- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zz top
tag
Ennek a monitornak számomra csak két baja van -
az első az ára,
a másik meg hogy nem hajlított. Hajlított verzióban el tudnék képzelni hármat egymás mellett, ezzel a szép vékony kávával, szimulátotokra, és néha néha egy-két firstpersonshooterre tökéletes lenne.És magasról leszarnám hogy nem IPS, de szerintem még vagy ötvenen biztos beírják hogy "ennyi pénzé nem IPS, jajj istenem".
Egyébként meg nekem is IPS-em van, egy Dell P2414H, és nemrég vásároltam, mivel 60K körül jelenleg nincs sok minden jobb a piacon, és nem is nagyon lesz egy darabig. Hosszú évekig egy 5:4-es 19 colos TN után azért valamivel jobb, de semmi világot megváltó, amiről itt hosszú sorokat kéne litániázni.
Az, amiről meg beszélek, (144hz, és hajlított) ha a jelenlegi trendek mellett, kb. 5-6 év múlva ha elérhető lesz, reális áron, akkor már optimista voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32C390EAUXEN) 32" HAJLITOTT FHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest