- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zz top
tag
Ennek a monitornak számomra csak két baja van -
az első az ára,
a másik meg hogy nem hajlított. Hajlított verzióban el tudnék képzelni hármat egymás mellett, ezzel a szép vékony kávával, szimulátotokra, és néha néha egy-két firstpersonshooterre tökéletes lenne.És magasról leszarnám hogy nem IPS, de szerintem még vagy ötvenen biztos beírják hogy "ennyi pénzé nem IPS, jajj istenem".
Egyébként meg nekem is IPS-em van, egy Dell P2414H, és nemrég vásároltam, mivel 60K körül jelenleg nincs sok minden jobb a piacon, és nem is nagyon lesz egy darabig. Hosszú évekig egy 5:4-es 19 colos TN után azért valamivel jobb, de semmi világot megváltó, amiről itt hosszú sorokat kéne litániázni.
Az, amiről meg beszélek, (144hz, és hajlított) ha a jelenlegi trendek mellett, kb. 5-6 év múlva ha elérhető lesz, reális áron, akkor már optimista voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest