Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple asztali gépek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #3362 üzenetére
Ezt meg kéne mondanod a 3D samsung tévémnek is, mert az nem tud róla... :-(
-
kuksa90
őstag
válasz
kazan23 #3186 üzenetére
Szia!
Kicsit zavaros - vagy én nem vagyok a toppon....
Ha már veszel DVB-T tunert, az ugye veszi az összes földi digitális adást. Van rajta egy rakás (árfüggő) kimenet.Kompozit, scart, HDMI, ilyesmik. Valamelyiket csak tudja fogadni az a projektor... HDMI lenne a legjobb...de miért kellene stereamelni?Miniplust nem tudom, de a HD2 biztosan nem szedeget HD adást (meg semmilyet) a netről.
-
kuksa90
őstag
BrOnZ kolléga tárhelyén, de a HD2 topicban megtalálod.
-
kuksa90
őstag
válasz
Firefrenky #2775 üzenetére
Szia!
TotalCommander/ hálózat/ asus/ média/ sdg1,sda1...hasonló.
Ezt a killa izét megnézem én is, ha a googli a barátom.
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2761 üzenetére
És a csunya az egészben, hogy mindenre buherálnak firmwaret, de a hd2 - hez nem.
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2759 üzenetére
De, HD2-m van és erősebb (elvileg). Ha molyol a pc a vinyón, azt extra lassulást hoz. Lehet, hogy a NAS- od is valamit mókol a lemezen...a linux dolgairól meg nem is szólva...
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2751 üzenetére
Kicsit átkötözöm a rendszert: kihagyom a routert, és egy gigabites switchen keresztül kötöm a hálózatra a játékost...meglátjuk...de szerintem is a proci fekszik ki a fényrózsától...
Mi a kiszemelt? -
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2748 üzenetére
Az imax hálózatról és beépített vinyóról is akad - a beépítettről kevésbé.A lepkék hálózaton akad, beépítettről folyamatos.
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2748 üzenetére
Endless utódjáról? (ha igen, nálam nem akad, de rögtön leszedem a datáról...HD2)
-
kuksa90
őstag
válasz
Csabee. #2738 üzenetére
Nekem HD2 van. Ha kiváló minőségű mkv-t, vagy BR-t akarsz nézni, a wifit felejtsd el...kábel a tökéletes...
Szab02: na, ha dűlőre jutsz, értekezünk...egy ötméteres RGB ledcsíkom már van a projekthez...
Csabee.:ha tőlem kérdezed, majdnem, csak van közbe egy router, meg egy switch...de igazából elég a lan kábel.
-
kuksa90
őstag
válasz
Csabee. #2735 üzenetére
Mijaza "dd lemez" ?
Ha cd,akkor a lapostop optikai meghajtójáról, hálózaton keresztül.
Ha van hordozható USB-s DVD- íród, akkor próba cseresznye.A régi CD/DVD-romok némelyikén van "play" gomb, avval is érdemes kisérletezni...Szab02: ha ilyen szinten bele akarsz mászni a linux lelkivilágába, akkor légyszi herélj nekem bele egy Opera böngészőt...kispálya lesz a háttérfényvezérléshez képest...
-
kuksa90
őstag
Majd fogsz....de nem rip, hanem BR.(.m2ts)
Csabee.:sima, sima, de hardwer, és firm kérdése...azért írtam, hogy nézd meg a műszaki leírásban, hogy mit tud, és az elég- e Neked...
Nekem is van egy hasonló TV-m de az prociilag nem tudja feldolgozni az .mkv - t.De .avi, .divx cuccokat (+ képek, mp3) az is játssza. De ha a tied már tudja az .mkv- t kezelni, akkor szvsz felesleges a MMP. -
kuksa90
őstag
válasz
kazan23 #2665 üzenetére
Nekem HD2- m van, elvileg ebben és a miniben a legfejlettebb a proci, de nincs különösebb jelentősége: érdemben nem tud többet, mint a régi.
Az R1/R3 moddolt firmmel elég jól használható, a HD2-re nem fejlesztenek a buherátorok.
Ha újra kéne vennem játékost, az R1 mellett döntenék. -
kuksa90
őstag
válasz
kefealo #2586 üzenetére
Bocs, nem tudom, miért nem jó....
Második kisérlet -
kuksa90
őstag
válasz
kenesei1982 #2583 üzenetére
Az .avi is gyűjtőkonténer...szabványos kódolásnál hibátlan a lejátszó, ez biztos.Van néhány eszement kódolás, szerintem Te is olyanba futottál. Kódold át szabványosba, jó lesz.
kefealo: ugorj át a HD2 topicba...de avval legyél tisztában, hogy azért annyira nem erős hardver a HD2, hogy nézd is, meg töltsön is...elég neuralgikus a torrentrésze...
-
kuksa90
őstag
válasz
kenesei1982 #2578 üzenetére
Ha ez a hiba .mkv konténernél van, az nagy valószínűséggel kódolási hiba.Próbáld a kérdéses filmet ujrakódolni, vag uszíts rá egy mux-ot.
-
kuksa90
őstag
válasz
bradley001 #2516 üzenetére
2 Tb semmelyiknek sem akadály...
-
kuksa90
őstag
válasz
jmartin #2514 üzenetére
Akkor kapcsold ki a DHCP- t és adj ki fix IP címeket, azonos maszkkal, átjáró a router.Nincs benne semmi mágia, hidd el, többszáz embernél vidáman működik.Konkrétan mi a gondod?
Böngészőből eléred a játékos felületét?
Miből gondolod, hogy a router nem látja?Az időjárásról: távolkeleten biztosan más világ van, de azért nem ártana közölni velük, hogy Magyarország nem nyolc városból áll...ráadásul hozzá sem lehet adni sem várost, se koordinátát, se semmit - tehát jelen formájában egy kalap sz@rt sem ér, kár vágyakoznod rá...
-
kuksa90
őstag
-
kuksa90
őstag
válasz
oldmeesee #2276 üzenetére
Azért az, hogy médiaplayer, az némi alapszintű műszaki tudást feltételez.Még nem találkoztam olyan gyártóval, illetve használati uatsítással,ami ennyire alapról szólna...
de ha bejön az a sok betű, akkor próbálj a le-fel-jobbra-balra gombokkal a neked tetsző felirathoz, vagy betűhöz navigálni, és ha szimpi, akkor nyomd meg az ok gombot. -
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2238 üzenetére
Talán azért, mert mi elvagyunk itt, mint a befőtt, C_hris meg nem egy kisérletező alkat.
Az a header hibajavítás az szerintem annyi, hogy hozzápakoltak még pár agyament kódolású mkv codecet...de a "normális" mkv konténert alapból is kell neki játszani; ezért javasoltam másik filmet. -
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2229 üzenetére
Miért, van olyan, amelyik nem játssza?!?
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2143 üzenetére
Revidiálom: szóval biztosan nem megy fel a belső vinyó használata miatt, de vajh létezik-é HD2-re ugró verzió
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #2141 üzenetére
HD2-re is felugrik?
-
kuksa90
őstag
válasz
felsoviktor #2028 üzenetére
Újraindítottad mind a kettőt? (Win/játékos)
-
kuksa90
őstag
válasz
SPDeluxe1.0 #1969 üzenetére
Például bekapcsolod a játékost,és a menüjében.....
A "megéri" kifejezést nem tudom értelmezni, ez nem egy kiló krumpli.Neked kell dönteni.
Hogy hogyan? 9 hozzászólást visszaolvasol... -
kuksa90
őstag
válasz
BORGEE8472 #1806 üzenetére
Bocs,duplaklikknek nézte a fórummotor az üzenetküldést...
-
kuksa90
őstag
válasz
BORGEE8472 #1806 üzenetére
Nem is kell érteni, csak betallóz,és elindít.
Ne állíts semmit, úgy jó,ahogy van. -
kuksa90
őstag
válasz
killahh #1799 üzenetére
A HD2 topicban többször be van linkelve.
Ez a legújabb -
kuksa90
őstag
válasz
LeszIttVigas #1697 üzenetére
"8-9 körül láttam"
Valamit félrenézhettél - de egy tizesért már küldheted is
-
kuksa90
őstag
-
kuksa90
őstag
Alapból 50"-os HDReady plazmán nyomulok,és néha 58" FullHD plazmán.Minkét megjelenítőt tudom paralell vezérelni,és a ~10 Gb méretű 1080p felbontású .mkv-n nem látom a különbséget a BR-hez képest,ami ~30-46 Gb.
Jah, és az sem hanyagolandó,hogy milyen rendszerű a projektorod....
-
kuksa90
őstag
Hááát,fullHD-n persze, hogy sz@r a 720 soros felbontás
pláne az 1080 soros felbontás után.Ha jól saccolom,akkor minden pixelt a felével fel kell nagyítani a TV-nek,hogy kitöltse az 1080 sort....Fordítva próbálkozzál: HDReady-n nézz 1080p felbontást.
Hibátlan.
Kódoláshibára meg muxolás -
kuksa90
őstag
válasz
pcMANiac #1675 üzenetére
Szerintem eljutottunk: PC-nek hívják,és gyakorlatilag mindent tud(hat).
Erre veszünk mindenféle célhardwereket (set-top box, DVB-T,MMP,WIFI,stb), és utána sírunk,hogy miért nincs minden egyben...
Én végülis csípem,hogy mindegyik külön van: ha egy behal,akkor nem áll le az egész hóbelevanc... -
kuksa90
őstag
válasz
pcMANiac #1673 üzenetére
Hát ja.Ezért gondolom,hogy halott ügy...és még lehet(ne) igény DVB-C és egyebekre - de végső soron ez egy multimédia player - miért kéne pc-t, vagy akármit csinálni belőle? Játssza le az ÖSSZES - vagy a legtöbb formátumot, kezelje a ráaggatott tárolókat, de azt stabilan, gyorsan, megbízhatóan. Ja, és egy hirtelen áramkimaradás után ne akarja formázni a vinyót..
-
kuksa90
őstag
válasz
LeszIttVigas #1669 üzenetére
Miért, van benne tuner???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest