Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
Kitakat #3088 üzenetére
Biztos hogy nem tolja mert,nem tudja tolni mivel nincs!
Akkor valami nincs rendben a házimozi rendszereddel.
Ezeket támogatja
Támogatott formátumok Video : MPEG1, MPEG2, MPEG4, VC-1, H.264
Videofájl-kiterjesztések : TRP, MP4, MOV, Xvid, AVI, ASF, WMV, MKV, RM, RMVB 720p, FLV, TS, MTS, M2TS, DAT, MPG, VOB, IFO, M1V, M2V, M4V
Audio : MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF, Dolby Digital AC3, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 +Digital out, Tag ID3
Kép : JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Felirat : SRT, SUB, SMI, SSA, TXT -
Kitakat
aktív tag
válasz
Kitakat #1133 üzenetére
Sziaztok
A hd2 fw beépitett nas ftp je müködik valakinek R3 on?
nekem nem admin/adminal be enged de nem enged be a konyvtárszerkezetbe....
Samba wibfos alol mukszik de linux alol nem vagy csak balek vagyok hozza
Bár azt sem értem hogy ha winyon tud masolni áhelyezni halozatrol miért nem tud az R3 winyojára másolni mivel az opcio nem jön fel mint amikor a winyon szeretnek törölni masolni mozgatni(send to) akkor feljon ugyan az az ablak((((((((((((((((
Kitekat
-
Artika
aktív tag
Semmi gondom nem volt vele, csak vettem egy esatás házikót és cseréltem.
Simán ment külső táp nélkül, pillanatok alatt felismerte, szemben az esatával amihez külön táp táp kell áramról (amit megoldottam egy usb elosztó tápjával mert ugyanaz de ha kikapcsolom az Asust akkor áram alatt marad a vinyó
) vagy usb-táp (ami elfoglalja a usb wifi helyét
) és lassabban ismeri fel.....
-
Bib
őstag
Ez érdekesnek tűnik.
Esata lényege,hogy sata csatival egyben van usb is ,tehát táp ellátás is van benne.
Nekem külső tápos,wd 3.5" -os külsőt szépen kezeli.Kikapcsoláskor van egy pici hangja,mint minden winyónak.Régen a maxtorom akkorát kattant a gépbe,hogy azt hittem lőttek -
BBéci
legenda
A chipen kívül még jónéhány alkatrészből állnak ezek a kütyük, azok nyilván nem egyformák a különböző gyártóknál, viszont a kép és hangminőséget befolyásolják. Azonos árkategórián belül ezek elenyészőek, elhanyagolhatóak.
Egy példa: autóm hangszórószettjének (Focal Utopia) frekvenciaváltójában cseréltem egy kondenzátort. Az egyik neves gyártó katalógusában, teljesen azonos paraméterekkel 1 és 50 euró között vagy hatfélét találtam. -
BBéci
legenda
Azt egyikünk sem tudhatja, mire vágyik az átlagos felhasználó. Ha mer nagyot álmodni, akkor jó minőségű képre és hangra, amit a 30000 forintos lejátszók nem képesek produkálni.
Az előző kérdés arra vonatkozott, megérik e a többletkiadást a drágább lejátszók, azt válaszoltam, igen, megérik és hoztam néhány példát.
Akinek csak olcsó lejátszóra van pénze - én is közéjük tartozom - jókora kompromisszumokat kénytelen kötni. -
Integra
titán
az asus-szal próbáltam, a wdtv anyuméknál van.
igazából szerintem ez a sample bármit kifektet, minden esetre a mintoron talán egy másodpercre volt tiszta hd, amit láttam, a többi inkább pixelhegy volt..
1.17-tel próbáltam, majd felteszem az 1.18-at, de szerintem semmi sem fog változni vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest