- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dragonn1226
csendes tag
Sziasztok!
"Beálltam én is a sorba" és gazdagabb lettem egy ilyen géppel. Eddig semmi gondom nem volt vele - igazából konkrétan, hardveres gondom most sincs, mert szép, viszonylag gyors stb. Ellenben a minap sikerült idekeverednem és láttam az egyik hozzászólótól, hogy szépen érkeznek rá kisebb frissítőcsomagok FOTA. Az én problémám az, hogy nekem, amióta megvettem (2014.06.30) nem érkezett egy darab frissítés sem. A mai napig a 2013.11.28-i build van rajta. Lehet nem veszítek sokat, hogy nem kapom a frissítéseket, de azért szeretném megkérdezni, hogy más valakivel is előfordult-e már ilyesmi? Írtam már az ügyfélszolgálatnak, de semmi érdemlegeset nem tudtak mondani, azt viszont igen, hogy sajnos a ME173X-re nem fog érkezni sem 4.3, sem 4.4. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest