Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - Milyen egeret válasszak?
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dragonn1226
csendes tag
Sziasztok!
"Beálltam én is a sorba" és gazdagabb lettem egy ilyen géppel. Eddig semmi gondom nem volt vele - igazából konkrétan, hardveres gondom most sincs, mert szép, viszonylag gyors stb. Ellenben a minap sikerült idekeverednem és láttam az egyik hozzászólótól, hogy szépen érkeznek rá kisebb frissítőcsomagok FOTA. Az én problémám az, hogy nekem, amióta megvettem (2014.06.30) nem érkezett egy darab frissítés sem. A mai napig a 2013.11.28-i build van rajta. Lehet nem veszítek sokat, hogy nem kapom a frissítéseket, de azért szeretném megkérdezni, hogy más valakivel is előfordult-e már ilyesmi? Írtam már az ügyfélszolgálatnak, de semmi érdemlegeset nem tudtak mondani, azt viszont igen, hogy sajnos a ME173X-re nem fog érkezni sem 4.3, sem 4.4. Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!

- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
 - 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest