- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BIOS frissítés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paatikus
csendes tag
Nekem is gond volt a sd kártya foglalattal.Vissza vittem másnap, rögtön cserélték.Azóta csak olyan hiba lépet fel, hogy random újra indulgat. Max 10 progi van rajta.Másnak is rebootolgat?Vagy csak nekem,ily kedves.MÁS:
Nem olcsó, de én ilyet tartót vettem.Nagyon jó, minőségi Trust a drága.Ha már lúd legyen kövér.
https://drive.google.com/folderview?id=0B-fbhl9Q5vdSNUtpMy1RTGd1Q1U&usp=sharing -
Paatikus
csendes tag
Sokan kérdezik hogy van e OTG. Van és ilyen formában használható.
http://www.youtube.com/watch?v=gUj6pNgUS20 -
Paatikus
csendes tag
Nekem egyszer úgy sikerült. Modult azaz widgetet akartam kitenni az utolsó oldalra.Állítgattam hogy mekkora legyen a mérete,és akkor jött elő,egy Asus feliratú ablak.Volt Work nevű ablak,meg még valami,meg egy + hozzáadás ablak,.Ja és nem volt már több hely,az úgymond asztalon.Azóta egy kolléga előttem már leírta köszönjük neki.
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok
Valaki árulja el, a több asztali módot, hogy kell beállítani.Ne csak két oldal legyen, jobbra ill. balra.Láttam videon, olyat hogy ASUS, Work, + Stb..Más. Mit jelent, vagyis mit csinál, a Media Frame bekapcsolása. Köszönettel -
Paatikus
csendes tag
válasz
Tejes Pite #948 üzenetére
Köszi vissza vittem cserélve lett, sd kártya foglalat hiba, meg sem nézték,az e betűsnél vettem.
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok ma vettem egy ilyen gépet, de máris segítség kellene .Vettem bele 16g Sd kártyát, de állandóan leválassza. Próbálva másik kártyával is, ugyanaz történik,eltávolított sd kártya,tegyen be egy újat.Ha nem mozgatom a tabletet, akkor minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest