Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paatikus
csendes tag
Nekem is gond volt a sd kártya foglalattal.Vissza vittem másnap, rögtön cserélték.Azóta csak olyan hiba lépet fel, hogy random újra indulgat. Max 10 progi van rajta.Másnak is rebootolgat?Vagy csak nekem,ily kedves.MÁS:
Nem olcsó, de én ilyet tartót vettem.Nagyon jó, minőségi Trust a drága.
Ha már lúd legyen kövér.
https://drive.google.com/folderview?id=0B-fbhl9Q5vdSNUtpMy1RTGd1Q1U&usp=sharing -
Paatikus
csendes tag
Sokan kérdezik hogy van e OTG. Van és ilyen formában használható.
http://www.youtube.com/watch?v=gUj6pNgUS20 -
Paatikus
csendes tag
Nekem egyszer úgy sikerült. Modult azaz widgetet akartam kitenni az utolsó oldalra.Állítgattam hogy mekkora legyen a mérete,és akkor jött elő,egy Asus feliratú ablak.Volt Work nevű ablak,meg még valami,meg egy + hozzáadás ablak,.Ja és nem volt már több hely,az úgymond asztalon.Azóta egy kolléga előttem már leírta köszönjük neki.
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok
Valaki árulja el, a több asztali módot, hogy kell beállítani.Ne csak két oldal legyen, jobbra ill. balra.Láttam videon, olyat hogy ASUS, Work, + Stb..Más. Mit jelent, vagyis mit csinál, a Media Frame bekapcsolása. Köszönettel -
Paatikus
csendes tag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Köszi vissza vittem cserélve lett, sd kártya foglalat hiba, meg sem nézték,az e betűsnél vettem.
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok ma vettem egy ilyen gépet, de máris segítség kellene .Vettem bele 16g Sd kártyát, de állandóan leválassza. Próbálva másik kártyával is, ugyanaz történik,eltávolított sd kártya,tegyen be egy újat.Ha nem mozgatom a tabletet, akkor minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha már lúd legyen kövér.