Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- 3DMark06 eredmények
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen digitális videókamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
Paatikus
üzenetére
köszi, már ki is próbáltam
egy furcsaságot azért észrevettem:beállítottam egy második felhasználót, a kislányomat.
előhoztam a több asztalos mód beállítást (valahogy - akkor még nem tudtam a kombinációt), és hogy a kislánynak ne legyen 5 oldala (ami üres) leredukáltam kettőre.
egy oldalasra valamiért nem lehet beállítani, nem is tudom miért.
ezután leszedtem a nem használandó kis progikat a képernyőről - gyakorlatilag mindent, kivéve a menübe belépést.
(mert, hogy a gyerek úgysem használja)innen kezdődtek a furcsaságok.
vettem néhány játékot, ami mindkettőnknél meglesz innentől.
a feltelepítés után kaptam a hibaüzenetet: hogy nem lehet elindítani a progit...valami ilyesmi szöveggel, fekete háttér egy kis keretes írással.
az istennek nem tudtam elindítati a tabot, csak a második felhasználó törlésével.
kb. egy óra alatt tudtam rájönni, illetve kikisérleztezni, hogy mi a hunyó.
megoldás (szerintem) csak a programok feltétele után lehet megnyírbálni az oldalszámot, hogy hány lap legyen induláskor, egyébként használhatatlanná válik a tab.
ha más is tapasztalt ilyesféle furcsaságokat, kérem ossza meg velem.más: mindent fizetős progit fel tudtam tenni a második felhasználó alá is, kivéve az MX Player Pro-t.
programhibára hivatkozva kilép. (??? jó lett volna ha az is működik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi