- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
Paatikus #999 üzenetére
köszi, már ki is próbáltam
egy furcsaságot azért észrevettem:beállítottam egy második felhasználót, a kislányomat.
előhoztam a több asztalos mód beállítást (valahogy - akkor még nem tudtam a kombinációt), és hogy a kislánynak ne legyen 5 oldala (ami üres) leredukáltam kettőre.
egy oldalasra valamiért nem lehet beállítani, nem is tudom miért.
ezután leszedtem a nem használandó kis progikat a képernyőről - gyakorlatilag mindent, kivéve a menübe belépést.
(mert, hogy a gyerek úgysem használja)innen kezdődtek a furcsaságok.
vettem néhány játékot, ami mindkettőnknél meglesz innentől.
a feltelepítés után kaptam a hibaüzenetet: hogy nem lehet elindítani a progit...valami ilyesmi szöveggel, fekete háttér egy kis keretes írással.
az istennek nem tudtam elindítati a tabot, csak a második felhasználó törlésével.
kb. egy óra alatt tudtam rájönni, illetve kikisérleztezni, hogy mi a hunyó.
megoldás (szerintem) csak a programok feltétele után lehet megnyírbálni az oldalszámot, hogy hány lap legyen induláskor, egyébként használhatatlanná válik a tab.
ha más is tapasztalt ilyesféle furcsaságokat, kérem ossza meg velem.más: mindent fizetős progit fel tudtam tenni a második felhasználó alá is, kivéve az MX Player Pro-t.
programhibára hivatkozva kilép. (??? jó lett volna ha az is működik)
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest