Új hozzászólás Aktív témák
-
retifosas
csendes tag
válasz
emerzee
üzenetére
Megoldottam! Találtam a rádiómnak aux bemenetet. Igaz, hátul van, de így is jó lett.
Még lenne egy kérdésem. Nem ismersz olyan progit, ami az sd kártyán lévő video_ts mappából lejátssza dvd-t és a menüt is kezeli? Az iso a mérete miatt sajnos nem jöhet szóba. Van néhány jó zenei dvd-m, jó lenne ha működne. Csak olyan progit találtam, melyek igaz lejátsszák a vob fájlt, de a menüt nem és fájl váltásakor a lejátszás sem folyamatos. -
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Valaki használt -e már a készülékhez bluetooth-os fm transmittert? Egyáltalán lehet -e használni hozzá? A készüléket leggyakrabban kocsiban használom, ezért nagyon jó lenne, ha a hangot a gk, hangszóróiról hallhatnám. lehúzott ablaknál vagy nagy sebességnél a készüléket már nem lehet hallani. Filmnézéshez, zenehallgatáshoz, de legfőképpen gps navigációhoz kellene. Ezt találtam az eBay-en
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest