- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
a felajánlás mellett mindig ott van az, amit beírsz, ha arra ráböksz, akkor azt adja be
amúgy ha beírsz valamit, amit nem ismer, akkor utána már megjegyzi, ezért érdemes helyesen beírni a szavakat első körben, aztán meg csak pár betű után rábökni a felajánlottra, mert így elég gyorsan lehet írni vele
olyan mint a prediktív bevitel, 15 évig sose használtam, aztán mikor 1 éve elkezdtem használni, rájöttem, hogy sokkal gyorsabb mint bepötyögni minden szót
amúgy megjött a gyári asus persona cover (végül nem a hajtogathatós lett), elég minőségi darabnak tűnik, bár még nem volt fent a gépen
kíváncsi vagyok, vajon ez is lezárja-e a képernyőt, vagy csak a drágább transcover
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged