- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Asztrofotózás
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
pusszycat #115 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de ha te a videón úgy látod hasít, akkor rossz a szemed.
Azért meg ne mond azt, hogy nem veszel ilyet, mert én azt mondtam. Valakit nem zavar, ha lag-ol egy játék. Én nem szeretem, de az én vagyok, nem te.
De szerintem ezt fejezzük be, mert mindjárt megkapom, hogy miket irkálok ide, hogy nem futnak jól a játékok.
Idáig én meg vagyok vele elégedve. Ha kap majd egy többfelhasználós robot verziót illetve majd 4.3-at és lesz normális OTG támogatás, akkor lesz az igazi.
Tokot nem tud hozzá valaki emberi áron (kitámasztós, 5eFt körül)?
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
pusszycat #111 üzenetére
Ez hasít? Lassú mint a tetű. Lehet vagy 10 - 15FPS.
A Real Reacing 3 sem megy valami jól. Az élek recések, és 20-25FPS-nél többel nem fut.
Mondjuk az A8-nál jobban megy.Tudom, ez egy alsó-középkategóriás hardver, írták is, hogy a legkomolyabb grafikával rendelkező játékokon kívül megy rajra minden szépen.
Az akksi idáig jól teljesít, 1%/óra merülés. Bekapcsolt WiFi, készenléti állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest