Hirdetés
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
úgy tudom, hogy az összes asus készülék (kivéve persze a nexust ugye) szoftveresen tudja kezelni az otg-t, csak rádugod a pendrive-ot és a fájlkezelőjében már látja is, mindeféle root és stickmount nélkül. tehát gondolom a 3g-s stick se gond.
"Mellesleg szerintem teljesen felesleges egy tab mellé drága telefont venni, vagy egy drága telefon mellé tabot, mert kvázi ugyan arra használja az ember és az egyik csak parlagon fog heverni."
totálisan egyetértek, mert nekem volt is one x + nexus 7 kombó, de nagyon idegesített, hogy van egy 100+-os telefonod telefonálni meg smsezni... mert a tablet mellett nagyon nem nyúlsz hozzá az biztos.
"Ezért találom nagyon jó konstrukciónak az ASUS Padfonet, csak az meg kib*szott drága."
ezzel is egyet értek, ezért is szereztem be egyet
, csak már nem is annyira drága. főleg szolgáltatóknál 170 kártyásan(persze független, mert asus nem engedi függősítést) a 64 gb-os... ami azért másfél készülékért igen kellemes (persze csak ha felső kategóriában gondolkodunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, csak már nem is annyira drága. főleg szolgáltatóknál 170 kártyásan(persze független, mert asus nem engedi függősítést) a 64 gb-os... ami azért másfél készülékért igen kellemes (persze csak ha felső kategóriában gondolkodunk)