Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Szombaton vettem a kis TAB-ot, aznap nyomkodtam kicsit, le is merítettem néhány %-ra. Kikapcsoltam, s éjszakára fenn hagytam a töltőn. Vasárnap reggelre készen is volt. Azóta bírja.
WiFizek, játszom, böngészek, olvasom a fórumokat, stb. Napi 1-másfél órát használom, max ennyire van idő. Ma reggel még 27%-on volt az akksi. Ma vagy holnap lemerül, terveim szerint még egyszer eljátszom ezt, hogy 10% környékén kikapcsolom, s ráteszem egy éjszakára. Reméljük jó lesz.
Amúgy fehér, MM-ban vettem, nem nyekereg, nem vibrál a kijelző alacsony fényerőnél, minden patent rajta! 2013.09-es, 4.2.1. Pörög szépen, nekem elég 'smooth'.godzsy2 ; #841 patow: Annyira nem életbevágó a multiuser, úgyhogy még nem frissítek.
Először megnéztem, hogy van-e frissítés, de folyton csak villogott, hogy a szerver foglalt, nézzem meg később. Végül egy külföldi fórumon megtaláltam, hogy a CMclient és DMclient-et le kell állítani. Utána jó is lett, megtalálta a frissítést, de nem töltöttem még le. Ezért kérdeztem annak idején, hogy van-e program, amivel lehet GYÁRI Rom-ot rakni rá. Mert előfordulhat, hogy van, aki inkább visszatenné a 4.2.1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
WiFizek, játszom, böngészek, olvasom a fórumokat, stb. Napi 1-másfél órát használom, max ennyire van idő. Ma reggel még 27%-on volt az akksi. Ma vagy holnap lemerül, terveim szerint még egyszer eljátszom ezt, hogy 10% környékén kikapcsolom, s ráteszem egy éjszakára. Reméljük jó lesz.