Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
Gorbesz #1768 üzenetére
Üdv, én beállítottam az mxplayer-ben a group by folder-t, lehet az segít. A scan mappákat én nem bántottam, nálam az jelenik meg, ami tartalmaz videót. Amúgy, ha nem jelzi a lejátszó, hogy kell neki a plusz codec, felesleges leszedni, mert nem fog segíteni (sőt). Én semmi problémát nem tapasztaltam videóknál, egy dts hangsávot leszámítva - nem tudom magát a dts-t nem szereti, vagy csak azt az egyet, másikat nem próbáltam. A filmből való kilépegetés az amúgy mindennel ilyen vagy csak egyedi eset, codec felrakása előtt/után jelentkezett?
-
godzsy2
senior tag
válasz
Gorbesz #1768 üzenetére
A Real Racing 3 érezhetően jobban fut a régi Nexus 7-esen. A Memo Padon meg-meg röccen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest