Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz
Monochrome #1005 üzenetére
nagyon ertekes infokat oszottatok itt meg. leirom a gondom
mxplayer: a file listaban 2x jelenik meg a movies mappa, es minden mas. hiaba allitom be hogy csak a local moviest scannelje, mintha el se mentene, illetve kilep a filmbol ~20 perc utan. ha leszedem az ARMv7 kodeket, akkor HW+ban csak csikok lattszodnak, mint amikor CRC-s a film. bar lehet le is mondok rola, amikor eloszor meglattam milyen csunyan feltolja a brightnesst a HW playback minden lejatszoval, azt hittem a kijelzo ilyen, de nagyon megkonnyebbultem hogy csak a kodek csinalja. van erre (is) vmi megoldas? illeve melyik lebego appal/widgettel tudod megnezni hogy film lejatszas kozben mennyire megy a CPU/GPU? koszonom
(#235) moli.hu
valoban jobban szaggatnak a jatekok Nexuson? habar korabban azt irtam nem kell nekem Tegra, most azert ugy erzem megneznem hogy azok a gamek amik most fenn vannak, jobban mennek-e (DH4, Asphalt8...). Belefert volna ebbe a gepbe egy 544MP3
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest