Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz
Monochrome #1005 üzenetére
nagyon ertekes infokat oszottatok itt meg. leirom a gondom
mxplayer: a file listaban 2x jelenik meg a movies mappa, es minden mas. hiaba allitom be hogy csak a local moviest scannelje, mintha el se mentene, illetve kilep a filmbol ~20 perc utan. ha leszedem az ARMv7 kodeket, akkor HW+ban csak csikok lattszodnak, mint amikor CRC-s a film. bar lehet le is mondok rola, amikor eloszor meglattam milyen csunyan feltolja a brightnesst a HW playback minden lejatszoval, azt hittem a kijelzo ilyen, de nagyon megkonnyebbultem hogy csak a kodek csinalja. van erre (is) vmi megoldas? illeve melyik lebego appal/widgettel tudod megnezni hogy film lejatszas kozben mennyire megy a CPU/GPU? koszonom
(#235) moli.hu
valoban jobban szaggatnak a jatekok Nexuson? habar korabban azt irtam nem kell nekem Tegra, most azert ugy erzem megneznem hogy azok a gamek amik most fenn vannak, jobban mennek-e (DH4, Asphalt8...). Belefert volna ebbe a gepbe egy 544MP3
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest