Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
pelenka35
üzenetére
Igen, végül sikerült kicserélnem az érintő panelt.
De megint cserélnem kell.
Az ebay-ről rendelt utángyártott érintő panel most kezd elromlani, egyre kevesebb helyen érzékel.
Az alján már nem is érzékel, nem lehet visszalépni, fel kellett tenni, a BackButton programot.
Most kezdett el a tetején is hibázni.
Úgy látszik, ezek max 1 évet bírnak
Még kipróbálom a TouchscreenRepair programot, hátha vannak csodák, de félek újra cserélnem kell.
Ali-ről rendeltem egy másik panelt, remélem ez tovább bírja.Azért a csere megizzasztott. Elolvastam a leírást, néztem videókat, letöltve a TVre.
Így se volt könnyű. A hátlap lepattintásánál kitört néhány kis pöcök, azok elvesztek.
Hajszárítóval melegítettem az érintő szélét, az is elég macerás volt. Ráadásul közben feszíteni kell kifelé. Én egy műanyag lappal feszítettem, az meg megolvadt, a melegítéstől.
Szóval legalább 30 perc szenvedés a csere.
Ha valaki vállalná Tapolca környékén, akkor inkább odaadnám neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi