- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
pelenka35 #5211 üzenetére
Igen, végül sikerült kicserélnem az érintő panelt.
De megint cserélnem kell.
Az ebay-ről rendelt utángyártott érintő panel most kezd elromlani, egyre kevesebb helyen érzékel.
Az alján már nem is érzékel, nem lehet visszalépni, fel kellett tenni, a BackButton programot.
Most kezdett el a tetején is hibázni.
Úgy látszik, ezek max 1 évet bírnak
Még kipróbálom a TouchscreenRepair programot, hátha vannak csodák, de félek újra cserélnem kell.
Ali-ről rendeltem egy másik panelt, remélem ez tovább bírja.Azért a csere megizzasztott. Elolvastam a leírást, néztem videókat, letöltve a TVre.
Így se volt könnyű. A hátlap lepattintásánál kitört néhány kis pöcök, azok elvesztek.
Hajszárítóval melegítettem az érintő szélét, az is elég macerás volt. Ráadásul közben feszíteni kell kifelé. Én egy műanyag lappal feszítettem, az meg megolvadt, a melegítéstől.
Szóval legalább 30 perc szenvedés a csere.
Ha valaki vállalná Tapolca környékén, akkor inkább odaadnám neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB Silver (OLVASD EL!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest