Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Imike_80 #5118 üzenetére
Megmondom őszintén, mivel két usert is csináltunk rá, nem hiszem hogy releváns infókat tudok adni
Néha megröccen, főleg user váltáskor, de ha összekapja magát (ilyenkor gondolom befrissít gyorsan mindent az adott usernek) utána használható.
AnTuTu még nem ment fel, mert tegnap este épp ilyen röccenős időszakban találtam meg, és inkább majdnem kivágtam az ablakonDe Youtube, PvZ2, Tv2 onlineról streamek, böngészés, a legtöbbször simán mennek, fagyás, ANR még sose volt, kicsit melegszik, de annyi. Akksi végtelenül bírja, ha nem használjuk, legutóbb 24 óra alatt 3%-ot merült (wifit ki kell kapcsolni, ez szerintem ilyen Lolli bug, a telefonom is nagyon merül ha a wifit éjszakára úgyfelejtem, simán -20-30%).
Ha jól használható a 4.x, akkor én nem jelentem ki, hogy frissíts
Ahogy érzed. Szerintem nem véletlenül adták ki a Lollit
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest