Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Imike_80 #5118 üzenetére
Megmondom őszintén, mivel két usert is csináltunk rá, nem hiszem hogy releváns infókat tudok adni
Néha megröccen, főleg user váltáskor, de ha összekapja magát (ilyenkor gondolom befrissít gyorsan mindent az adott usernek) utána használható.
AnTuTu még nem ment fel, mert tegnap este épp ilyen röccenős időszakban találtam meg, és inkább majdnem kivágtam az ablakonDe Youtube, PvZ2, Tv2 onlineról streamek, böngészés, a legtöbbször simán mennek, fagyás, ANR még sose volt, kicsit melegszik, de annyi. Akksi végtelenül bírja, ha nem használjuk, legutóbb 24 óra alatt 3%-ot merült (wifit ki kell kapcsolni, ez szerintem ilyen Lolli bug, a telefonom is nagyon merül ha a wifit éjszakára úgyfelejtem, simán -20-30%).
Ha jól használható a 4.x, akkor én nem jelentem ki, hogy frissíts
Ahogy érzed. Szerintem nem véletlenül adták ki a Lollit
-
updog
őstag
válasz
Imike_80 #5112 üzenetére
Nekem is megjött az edigis refurbished ME70C, nem sokat vártam tőle, de durván felülteljesít
24 órát simán bírt az akksi, úgy hogy nagyon sokat használtuk, nyomkodtuk, videóztunk stb. Egyszer-kétszer röccent meg, de ennél több app úgyse megy fel már rá, úgyhogy remélem ilyen sima marad a júzerexperience
Viszont, csekkold a beállításokban a rendszer frissítéseket, nekem 5.0-ig (most nincs nálam, de ha jól emlékszem, 2015.nov.-i frissítés) felment OTA gyárilag, szóval nem kell semmit hákolni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó megint táblagéppel támad, amit a nagyon gyors és szép kezelőfelület, hosszú üzemidő és igazán kedvező ár jellemez.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest