Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Hmmmm.... Úgy kezdtem el táblagépeket nézni, hogy jó lesz nekem egy lehetőleg azért nem no-name szar, használtan, max 25-30ért(vannak olyanok amiket nem is használtak, csak pl kapták, de nem kell, így eladják). Ebből lett az hogy akkor már lehet inkább újonnan vennék, ha végül is csak plusz 10. Aztán jön a 176c/cx, ami megint elgondolkodtatott. Az már 50 ezer(már ha nem lesz valami karácsonyi akció, de 45 alá nem hinném hogy menni fog az ára). Most meg belinkelted ezt az 572c-t....
Azt írták 200 euro, így végül is még mindig nem annyira drága, mint a prémium gépek. Persze ha tényleg 60ezer körüli lesz az ára. Viszont ennél tovább már nem csábulok. 4x1,8 Ghz-es sebességnél, 2 gb ramnál, minimum 16 gb tárhelynél és új/friss oprendszernél nem kell több.
De lehet nekem ez is felesleges. Mondjuk végre az 572-nél nem egy helyen jön ki a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest