- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
Én egy Genius Luxepad 9100-as Bluetooth billentyűzettel használom a HD7-emet. Néha bekapcsolva hagyom a billentyűt, mikor magára hagyom a Tabot pár percre, de ilyenkor (valószínűleg az energiatakarékosság végett) megszakítja a kapcsolatot a gép a billentyűzettel. Ez eddig tök korrekt, de ezek után kizárólag rebootot követően tudom újra használni a billentyűzetet. Reboot nélkül hiába kapcsolom ki-be a billentyűzetet vagy nyomkodom a connect gombot és a párosított eszközökből sem engedi a tablet törölni a billentyűzetet, ha pedig a bluetoothot kapcsolom ki a gépen, nem engedi visszakapcsolni.
Nem olyan eget rengetően nagy probléma, mert mint mondtam, újraindulás után minden ok, de sokadik alkalommal baromira idegesítő.
Nem lehetne valahogy kiiktatni ezt az "automatikus billentyűzet elfelejtés" funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 5
- Kempingezés és sátrazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest