Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
emerzee #1551 üzenetére
Köszi a gyors választ! Sajnos azokból a csoda alkalmazásokból még nem találtam normálisat --> magas hardver terhelés, adatvesztés, mountolt partíciók random eldobása és hasonló kellemetlen dolgokkal találkoztam.
Persze nem ragaszkodom én az ntfs-hez, főzött rom-al pl. a régi kis zte blade tök jól megette még az ext4 partíciót is. Csak valahol a youtube-on láttam régebben ntfs partíciós pendrive-ot usb otg-vel és simán olvasta valami noname gyártótól származó tablet, innen jött az 5let, hogy rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Elektromos autók - motorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest