- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
Valakinek sikerült esetleg megoldani, hogy csak egy főképernyő legyen (ne kettő), illetve a főképernyő módok törlését?
-
Arthuro_Adam
őstag
Genius Luxepad 9100-t vettem hozzá. Nagyon kellemes csalódás volt. Kicsi, jól használható.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
silentkiller #127 üzenetére
Nálam az Atomos verzió járt, és nagyon kellemesen csalódtam benne, ellenben a Tab 2 óriási csalódás volt, gyakorlatilag gyári állapotban akadt már. Samsungtól max. Note szerintem.
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Ki lehet kapcsolni vhogy azt, hogy csak egy home screen legyen (ha csak kettő van, akkor nem enged tovább törölni), valamint lehet váltani főképernyők között (pl: Asus v. Munka), ezt tudom vhogy törölni?
Köszi.
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Ilyet tervezek venni. Flasht sehogy sem lehet rárakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest