Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Nagyon szép emlékeim vannak a Tab 2 10.1 3G-s verziómról ami után (sajnos) beruháztam egy Xperia Tablet Z-be (4G/LTE), örülök, hogy megszabadultam tőle. Most újra a Samsung felé nézelődöm de a mostani friss Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition kicsit borsos árral jön majd Karácsony előtt. Nemrég fedeztem fel ezt az Asus topikot és örülök neki mert úgy tűnik, hogy az új Samsungnál jobb érték/arányban van ez az Asus, bár nem is tud annyit hardveresen... a Sony szintjét viszont megugorja.
Szeretném kérdezni, hogy milyen az Asus összeépítési minősége? Tud adni egy Samsung szintet vagy netán jobb nála? Milyen a kijelzője a hétköznapi használat mellett? Elég fényes? Akksi (elsősorban a 4G verzió érdekel) vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest